IPA Pulsmålinger

Sæt fokus på trivsel og få løbende opfølgning med IPA HR Pulsmålinger

Proaktiv stress & trivsels målinger
Automatisk opfølgning

30,-

pr kollega / mdr.

Få uvurderlig indsigt i medarbejdernes Stress, trivsel og loyalitet
Reager inden det er for sent med IPA Early Warning

IPA pulsmålinger er en innovativ og tidsbesparende løsning, der måler stress, trivsel og medarbejderloyalitet i din virksomhed. Med vores brugervenlige og avancerede platform får du uvurderlig indsigt i dine medarbejderes velbefindende.

Virksomheder med høj engagement leverer 17% mere produktivitet. Det giver plus på både den økonomiske og sociale bundlinje!

Vores anbefaling:

  1. Kør IPA Pulsmålinger, hver måned i 3-6 måneder og finder derefter det niveau, du ønsker at måle på
  2. Vær åben om målingen og del informationen – få gerne min. 65% til at svare løbende
  3. Brug Early Warning – det er her det rammer begge bundlinjer
  4. Brug en ekstern stress coach / stress psykolog

DKK 700.000
Sygemelding

Det koster mellem DKK 200.000 og 700.000 at modtage en langtidssygemelding.

23,2%
Oplever stress

23,2% af folk i beskæftigelse oplever at være stresset (Sundhedsprofilen 2021)

70%
Tænker jobskifte

70% af danskerne i beskæftigelse mener at nu er et godt tidspunkt at finde et andet arbejde på. (Gallup – State of the Global Workplace 2023)

72% 
er ikke engagerede

20% af danskerne trives i deres arbejde og hele 72% er ikke engageret i deres arbejde eller arbejdsplads og 8% er aktiv uengageret

Medarbejdernes indsigt er sin vægt værd i guld
Slut med at lade medarbejdernes stress, mistrivsel eller opsigelser være indikatoren for et uhensigtsmæssigt arbejdsmiljø. Med pulsmålinger fra IPA Nordic giver du dine medarbejdere en anonym stemme omkring deres oplevelse af stress, trivsel og hvor loyale de er overfor virksomheden.

Trygheden til at være ærlig gennem anonymitet
Medarbejdernes garanterede anonymitet giver dem trygheden til at være ærlige omkring deres oplevelse af stress, trivsel og loyalitet.

Automatiserede e-mails kommer anonymitet i møde
En anonym medarbejder der oplever at være stresset eller i mistrivsel blive rakt ud til gennem en automatiseret E-mail du skræddersyr ud fra jeres virksomheds politik om stress og mistrivsel.

Vær på forkant med uhensigtsmæssige tendenser inden det er for sent
En medarbejder der mistrives og går ned med stress skal ikke være indikatoren for at noget er galt. Ved at sende pulsmålinger ud i virksomheden 1-2 gange i måneden opnår i indsigt, der gør jer i stand til at være proaktive på dårlige målinger inden medarbejderne sygemelder sig.

Glade medarbejdere er din virksomheds stærkeste ressource
Medarbejdere træffer dagligt beslutninger og udfører handlinger, der påvirker virksomhedens succes. Den måde, medarbejderne behandles på, og den måde, de behandler hinanden på, har en positiv indvirkning på virksomhedens succes – eller potentielt sætte virksomheden i risiko

Mindre stress i afdelingen  giver gevinst på både den Økonomiske og den Sociale bundlinje. 

Mindre stress i afdelingen  giver gevinst på både den Økonomiske og den Sociale bundlinje. 

Skab en trivselskultur
Identificer stressfaktorer og udfordringer, så du kan tage konkrete skridt for at forbedre arbejdsmiljøet og fremme medarbejdertrivsel.

Proaktivitet er nøglen
Ved at handle på tidlige advarsler fra vores pulsmålinger kan du forhindre problemer i at eskalere og opnå bedre medarbejderengagement.

Anonymitet og ærlighed
Vores anonyme pulsmålinger giver dine medarbejdere mulighed for at udtrykke sig frit og ærligt. Dette skaber tillid og åbenhed, der er afgørende for at få præcise data.

Tidsbesparende og nemt
Med vores automatiserede processer er det enkelt at administrere pulsmålingerne. Spar tid og fokusér på at handle på de indsigter, du får.

Styrk virksomhedens succes
Glade og tilfredse medarbejdere er kernen i enhver succesfuld virksomhed. Ved at måle og forbedre stress, trivsel og loyalitet kan du øge produktiviteten og fastholde værdifulde talenter

IPA FOREDRAG

IPA TEAMUDVIKLING

Rikke Pallesen
Medejer

Krisecentret VestaRAM

Steen Wæver Poulsen - Direktør IPA Nordic

”VestaRAM har stor fokus på vores medarbejderes trivsel. Derfor arbejder vi med IPA Pulsmålinger, som vi ser som det stærkeste værktøj til at rumme medarbejdernes loyalitet, trivsel og stressniveau.

IPA Early Warning er vores sikkerhedsventil – både hvad angår det den enkelte medarbejder, men bestemt også for virksomhedens økonomi, IPA Early Warning kan tage stress i opløbet, og inden det koster på både den sociale og den økonomiske bundlinje.”