IPA HR Puls målinger

– Fokus på trivsel og løbende opfølgning med IPA HR Puls målinger

HR Puls målinger fra IPA Nordic

IPA Nordics HR pulsmålinger tager udgangspunkt i den seneste forskning i blandt andet sammenhængen mellem personligheden og modtageligheden for eksempelvis stress.  Følg pulsen i din afdeling og  organisation med IPA Puls målinger. Anonyme, hurtige og brugbare fra første dag.

STRESS
INDEX

IPA Nordic hjælper dig og din organisation med at skabe en vej mod balance ve at måle arbejdspladsens trivsel og risiko for stress. Det er hurtigt at sætte i gang og på den måde sikrer du, at trivsel og stress indeks bliver et nøgletal i din organisation.

TRIVSELS
INDEX

Resultaterne omkring god trivsel indikerer, at organisationerne ønsker at skabe et miljø, hvor folk er engageret i deres job. Det er derfor nødvendigt at sikre, at kreative og talentfulde medarbejdere ser deres arbejde som meningsfuldt.

LOYALITETS
INDEX

Skal man fremstå som en attraktiv arbejdsplads, er det ikke bare vigtigt at have mange ambassadører. Det er mindst lige så vigtigt ikke at have for mange modstandere på sit hold. Undersøgelsen sætter lynhurtigt fokus på dette.

TILFREDSHEDS
INDEX

Begrebet medarbejdertilfredshed er kommet mere og mere i fokus efterhånden som mennesket er trådt frem på scenen som den afgørende parameter for en virksomheds succes.

TRYGHEDS
INDEX

I tryghed er man ubekymret, frygtløs og kan føle sig rolig og afslappet. Dette er gældende for både en selv og sin familie. Man har eller er i nogle forudsigelige og betryggende rammer, der skaber tryghed.  Tryghed er, når man er inden for sin komfortzone.

Hvorfor løbende pulsmålinger på din organisation?

Generelt laver virksomeheder en form for større trivselsmålinger hvet 2-3 år. For en virksomhed, der begvæger sig på et turbulent marked, kan det være lang tid at vente på at finde ud af, om der er noget i vejen, eller retningen er den rette. Mange er fanget i driften og har måske ikke en HR afdeling til at varetage dette.

IPA Nordic har den førende forskning i Norden, og vi har udviklet et koncept for HR PULS MMÅLINGER. Dette giver virksomheder en række værktøjer, hvor de løbende og automatiseret kan udfolde både:

  • Stressmålinger
  • Trivselsmålinger
  • Loyalitetsmålinger
  • Tilfredshedsmålinger
  • Tryghedsmålinger

Værktøjet er online undersøgelser, der sikrer at organisationen holder fingeren holdes på pulsen, og bruger IPA Nordics pulsmålinger som lige så vigtige KPI’er som de økonomiske nøgletal.

Det hele foregår let og anonymt, og når det er sat op, så sender selv mails / appbeskeder ud til medarbejderne, når det er tid til en ny måling.

Det har aldrig været nemmere – hrutigigere eller bililgerere at have fingeren på virksomehdens puls.