Innovation
– det bedste middel til overlevelse og til succes for nogle, men en fiasko for andre

Professor Henrik B. Sørensen kan bookes til et inspirerende foredrag “Innovationr”

Innovation. Få indblik i, hvordan du gør – nogle – af dine medarbejdere til succesfulde innovatører, mens du skal lade andre medarbejdere gøre noget andet.

Taler

Henrik B. Sørensen
professor, ph.d., forfatter

Længde

1-2
timer

Pris

DKK
9.995,-

Innovation… det bedste middel til overlevelse og til succes for nogle, men en fiasko for andre…….

Når verdenen og virksomhedens markeder bliver turbulente, omskiftelige, svære at forstå og utrolig usikre bliver innovation meget vigtig. Men, hvem sikrer innovationen og hvorfor er nogle personer bedre end andre til at sikre virksomheden innovation?

Svaret findes i IPA personprofilerne og vi giver dig et indblik i, hvordan forskellige personprofiler opfatter innovation og det at arbejde med innovation. Dermed får du indblik i, hvordan du gør – nogle – af dine medarbejdere til succesfulde innovatører, mens du skal lade andre medarbejdere gøre noget andet.

Vi bruger også IPA personprofilerne til at finde ud af, hvordan innovatørerne kan hjælpes på vej og hvordan de andre (IPA personprofiltyper) kan sikre andre ting i virksomheden, der sikrer det fulde udbytte for virksomheden af en innovation. Vi kigger også på spørgsmålet om, hvordan innovatører og ikke-innovatører arbejder sammen.

Om taleren Henrik B. Sørensen

Henrik B. Sørensen er tidligere lektor i organisationsteori ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS,  Aarhus Universitet. Han er uddannet cand.merc. og ph.d. fra Handelshøjskolen i Århus. Han har i hele sin karriere beskæftiget sig med HR samt strategiske-, ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger i både teori og praksis. Desuden har han meget fokus på fremtidens organisationer og de megatrends, generationsledelse og mangfoldighed samt nye digitale teknologier, som virksomhederne skal eksistere i.

Henrik er en kendt foredragsholder ligesom han har arbejdet med organisations- og forandringsprocesser i både helt små og mellemstore virksomheder. Henrik har derfor et godt indblik i de processer, der driver og udvikler helt små og mellemstore virksomheder.

Henrik er resident speaker på den danske hr konference www.hr-dagen.dk 

HR Foredrag Innovation - Henrik B Sørensen

Henrik B. Sørensen

Forespørg på dette foredrag omkring Innovation