Employee Champion

– et spørgsmål om, hvordan medarbejderne har det…..

Professor Henrik B. Sørensen kan bookes til et inspirerende foredrag “Employee Champion”

Virksomhederne har efterhånden fået mange systemer, der sikrer en rigtig god udvikling af medarbejderne, hvilket sikrer god udvikling af virksomheden. Men overser virksomhederne det vigtigste?

Taler

Henrik B. Sørensen
professor, ph.d., forfatter

Længde

1-2
timer

Pris

DKK
9.995,-

Employee Championen – et spørgsmål om, hvordan medarbejderne har det…..

Virksomhederne har efterhånden fået mange systemer, der sikrer en rigtig god udvikling af medarbejderne, hvilket sikrer god udvikling af virksomheden.

Men overser virksomhederne det vigtigste? Kan vi gøre mere for medarbejderne? Har vi egentlig stillet os selv – som ledelse og HR – spørgsmålet om, hvordan medarbejderne reelt befinder sig, for der er jo ingen tvivl om, at jo bedre en medarbejder har det i organisationen, des bedre fungerer de og des mere kvalitet i arbejdet.

I det her foredrag kigger vi på, hvordan en ledelse og HR-afdelingen bedst kan spille forskellige roller og vi kommer også ind i de forskellige roller en LEDELSE OG HR både SKAL kende og spille for at medarbejderne bliver en succes i jobbet.

Foredraget tager udgangspunkt i en employee champion, der er kendetegnet ved at tage sig af medarbejdernes trivsel, da det jo gælder om, at sætte medarbejdernes evner, stil, værdier, attituder og emotioner i spil til gavn for medarbejderne selv og virksomheden.

Om taleren Henrik B Sørsensen

Henrik B. Sørensen er tidligere lektor i organisationsteori ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS,  Aarhus Universitet. Han er uddannet cand.merc. og ph.d. fra Handelshøjskolen i Århus. Han har i hele sin karriere beskæftiget sig med HR samt strategiske-, ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger i både teori og praksis. Desuden har han meget fokus på fremtidens organisationer og de megatrends, generationsledelse og mangfoldighed samt nye digitale teknologier, som virksomhederne skal eksistere i.

Henrik er en kendt foredragsholder ligesom han har arbejdet med organisations- og forandringsprocesser i både helt små og mellemstore virksomheder. Henrik har derfor et godt indblik i de processer, der driver og udvikler helt små og mellemstore virksomheder.

Henrik er resident speaker på den danske hr konference www.hr-dagen.dk 

Forespørg på dette foredrag omkring Employer Branding

Henrik B. Sørensen

Forespørg på dette foredrag omkring Employer Branding