HR –

Den Strategiske Brobygger

Professor Henrik B. Sørensen kan bookes til et inspirerende foredrag “HR – Den Strategiske Brobygger”

I dette foredrag “HR – Den strategiske Brobygger” tager vi fat i en HR-partnernes almindeligste akilleshæl. Nemlig spørgsmålet om, hvordan HR-partnere forstår virksomhedens forretningsstrategi- og model.

Taler

Henrik B. Sørensen
professor, ph.d., forfatter

Længde

1-2
timer

Pris

DKK
9.995,-

HR – Den strategiske brobygger

I dette foredrag tager vi fat i en HR-partnernes almindeligste akilleshæl. Nemlig spørgsmålet om, hvordan HR-partnere forstår virksomhedens forretningsstrategi- og model.

Vi kigger på forholdet mellem, om virksomheden satser på nye eller gamle produkter og markeder, og der ud fra giver vi et indblik i nogle forskellige operationelle forretningsstrategier og – forretningsmodeller.

Vi krydrer indlægget med et indblik i IPA personprofilerne og med udgangspunkt heri, prøver vi at fortælle, hvilke typer af mennesker HR-partnerne skal rekruttere, og hvordan HR-partnerne skaber andre HR-tiltag, der er tilpasset BÅDE virksomhedens strategi og den enkelte medarbejder. Det drejer sig med andre ord om krydsfeltet mellem forretningsstrategien, HR-tiltag og eventuelt den enkeltes IPA personprofil.

Udvikling går jo gennem mennesker – ikke strategi, planer og systemer.

Om taleren Henrik B Sørensen

Henrik B. Sørensen er tidligere lektor i organisationsteori ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS,  Aarhus Universitet. Han er uddannet cand.merc. og ph.d. fra Handelshøjskolen i Århus. Han har i hele sin karriere beskæftiget sig med HR samt strategiske-, ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger i både teori og praksis. Desuden har han meget fokus på fremtidens organisationer og de megatrends, generationsledelse og mangfoldighed samt nye digitale teknologier, som virksomhederne skal eksistere i.

Henrik er en kendt foredragsholder ligesom han har arbejdet med organisations- og forandringsprocesser i både helt små og mellemstore virksomheder. Henrik har derfor et godt indblik i de processer, der driver og udvikler helt små og mellemstore virksomheder.

Henrik er resident speaker på den danske hr konference www.hr-dagen.dk 

Forespørg på dette foredrag omkring HR - Den Strategiske Brobygger

Henrik B. Sørensen

Forespørg på dette foredrag omkring HR – Den Strategiske Brobygger