Motiverende foredrag

omkring personprofiler

Trivsel, adfærd, kultur og ledelse afhænger af den personprofil, der både modtager og afsender kommunikationen. I dette foredrag gennemgår vi, hvordan vores personprofiler er sat sammen, og hvordan de påvirkes af andre. Foredraget et muntert, lærerigt og ikke mindst et motiverende indlæg omkring personprofiler.

Taler

Steen Wæver Poulsen
3 x MBA

Længde

1-2
timer

Pris

DKK
9.995,-

VIRKSOMHEDER

Foredrag virksomheder om personprofiler

LEDERGRUPPER

(ELITE) SPORT

IPA Foredrag Elitesport

INSTITUTIONER

Motiverende indlæg omkring personprofiler

Personlighed og kommunikation er to emner, som hænger uløseligt sammen, men som sjældent bringes sammen.

Dette foredrag er for organisationer, der gerne vil optimere kommunikation for derigennem at skabe øget engagement, øget loyalitet, øget trivsel og til sidste øget produktivitet.

Vi stiller skarpt på kommunikation og personprofiler. Med udgangspunkt i personprofiler taler vi om, hvorfor kommunikation kan være så svært. Igennem foredraget øges forståelsen for, hvordan forskellige medarbejderes personprofiler modtager kommunikationen.

Vi begynder nu at få et fælles sprog, og en fælles forståelse for hinanden, og vi skal huske at for at behandle alle ens, skal vi behandle alle forskelligt.

Bliv bedre til at kommunikere

Vi glemmer at når kommunikationen misforstås, så er det ikke modtageren, men afsenderen, der har fejlet. Når vi kommunikerer, så tager vi oftest udgangspunkt i os selv. Vi kan måske bedst selv lide de store linjer, men glemmer, at personen vi kommunikerer med scorer højt på trækket ”detaljer”. Kommunikationen er brudt ned. Vi kommunikerer ikke med hinanden, men forbi hinanden. Brug den viden du lærer ved foredraget til at søge input fra den kollega, der minder mindst om dig. Du vil helt sikkert få ny viden på dine egne blind spots.

Bliv bedre til at lede (og forstå din leder)

Vi fortæller også om, hvilke personprofiler, der bedst binder lederens ledelsesstil og medarbejdernes måde at blive motiveret på sammen. Gennem foredraget får du dermed en gylden mulighed for at skabe sammenhæng mellem din ledelsesstil og det medarbejderne personligt har brug for, for at skabe værdi og udvikling for organisationen.

Øg værdien ved at tale til kundes profil

Vi oplever mange gange, at deltagerne får forståelse for de overordnede personprofiler og derved øges kommunikationen (afsætningen). Man taler til kundens personprofil og er det f.eks. en præstationsprofil, så er nøgletal og KPI vigtige parametre. Er profilen en relations profil, så har det måske det modsatte effekt.

Inkluderet i foredraget

I foredraget er der inkluderet op til 20 IPA Core personlighedsanalyser, der udfyldes inden foredraget. Den enkelte deltager kan derfor følge med, med udgangspunkt i egen analyse.

Ekstra til foredraget

Efter forståelsen for de forskellige hovedfaktorer og personlighedstræk, kan man fortsætte i grupper, hvor man trækker forskellige kort. Dette giver en ekstra god og stærk forståelse af dine kollegaer. Spillet tager ca. 60 min.

Om taleren Steen Wæver Poulsen

Steen Wæver Poulsen er professionelt bestyrelsesmedlem i en lang række virksomheder. Steen har taget sin første MBA i 2009 Master of Business Administration in Strategic Management. I 2016 tilføjede han sin anden MBA, da han bestod i sin afhandling i Executive Master of Business Administration Business Psychology. I 2019 blev han den første dansker, der gennemførte og bestod sin 3. MBA, Executive Master of Business Administration in Corporate Entrepreneurship.

Steen er flittig foredragsholder og er konferencier på både den danske HR Konference www.hr-dagen.dk samt modebranchens årlige seminar Årets Fashionseminar www.fashionseminar.dk

Privat er Steen en ivrig musiker og afholder sin egen festival.

Motiverende foredrag omkring personprofiler

Steen Wæver Poulsen

Forespørg på dette motiverende foredrag omkring personprofiler

Forespørg på dette foredrag