Motiverende foredrag

omkring personprofiler

Trivsel, adfærd, kultur og ledelse afhænger af den personprofil, der både modtager og afsender kommunikationen. I dette foredrag gennemgår vi hvordan vores personprofiler er sat sammen, og hvordan de påvirkes af andre. Foredraget et muntert, lærerigt og ikke mindst et motiverende indlæg omkring personprofiler.

HjemIPA HR AkademiHR ForedragMotiverende foredrag omkring personprofiler

Taler

Steen Wæver Poulsen
3 x MBA

Længde

1-2
timer

Pris

DKK
9.995,-

Motiverende foredrag omkring personprofiler

Motivation og ledelse er to emner som hænger uløseligt sammen, men som sjældent bringes sammen.

Oftest får tilhørerne også kun et generelt indblik i motivation og ledelse uden at indholdet sættes op i forhold til den praktiske situation og til lederens og medarbejderens personlighed. I det her foredrag kigger vi nærmere på nogle ledelses- og motivationsteorier og med udgangspunkt i teorierne prøver vi at forklare, hvordan lederens, henholdsvis medarbejderens IPA personprofiler styrer ledelsesstilen og det der motivationsmæssigt siger medarbejderen mest.

Vi fortæller også om, hvilke IPA personprofiler, der bedst binder lederens ledelsesstil og medarbejdernes måde at blive motiveret på, sammen. Gennem foredraget får du dermed en gylden mulighed for at skabe sammenhæng mellem din ledelsesstil og det har medarbejderne personligt har brug for til at skabe værdi og udvikling for organisationen.

I foredraget er der inkluderet op til 20 IPA Core personlighedsanalyser, der kan udfyldes inden foredraget. Den enkelte deltager kan derfor følge med udgangspunkt i egen analyse. Inkluderet er også en rapport omkring din personlige SWOT analyse

Om taleren Steen Wæver Poulsen

Steen Wæver Poulsen er professionelt bestyrelsesmedlem i lang række virksomheder. Steen har taget sin første MBA i 2009 Master of Business Administration in Strategic Management. I 2016 tilføjede han sin anden MBA, da han bestod i sin afhandling i Executive Master of Business Administration Business Psychology. I 2019 blev han den første dansker, der gennemførte og bestod sin 3. MBA, Executive Master of Business Administration in Corporate Entrepreneurship.

Steen er flittig foredragsholder og er konferencier på både den danske HR Konference www.hr-dagen.dk samt modebranchens årlige seminar Årets Fashionseminar www.fashionseminar.dk 

Privat er Steen en ivrig musiker og afholder sin egen festival.

Motiverende foredrag omkring personprofiler

Steen Wæver Poulsen

Forespørg på dette motiverende foredrag omkring personprofiler

Forespørg på dette foredrag