TEAMS

– fremtidens måde at være medarbejder på

Professor Henrik B. Sørensen kan bookes til et inspirerende foredrag “Teamsamarbejde”

TEAMS – fremtidens måde at være medarbejder på. Foredraget giver dig også et indblik i, hvordan du generelt udvikler et højtydende team og hvornår du skal se dig om efter en ny måde at sammensætte teamet på.

Taler

Henrik B. Sørensen
professor, ph.d., forfatter

Længde

1-2
timer

Pris

DKK
9.995,-

TEAMS – fremtidens måde at være medarbejder på

TEAMS bliver fremtidens måde at være medarbejder på og vi kigger i indlægget ind i, hvordan du kan bruge traditionelle metoder og IPA personprofiler til at danne de stærkeste teams.

Foredraget giver dig også et indblik i, hvordan du generelt udvikler et højtydende teams og hvornår du skal se dig om efter en måde at sammensætte teamet på.

Nogle IPA personprofiler er således gode til nogle roller i teamet og nogle IPA personprofiler er gode til nogle faser i skabelsen af det højtydende team. IPA personprofiler og TEAMS hører uløseligt sammen og du får opskriften, du med det samme kan praktisere.

Om taleren Henrik B Sørensen

Henrik B. Sørensen er tidligere lektor i organisationsteori ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS,  Aarhus Universitet. Han er uddannet cand.merc. og ph.d. fra Handelshøjskolen i Århus. Han har i hele sin karriere beskæftiget sig med HR samt strategiske-, ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger i både teori og praksis. Desuden har han meget fokus på fremtidens organisationer og de megatrends, generationsledelse og mangfoldighed samt nye digitale teknologier, som virksomhederne skal eksistere i.

Henrik er en kendt foredragsholder ligesom han har arbejdet med organisations- og forandringsprocesser i både helt små og mellemstore virksomheder. Henrik har derfor et godt indblik i de processer, der driver og udvikler helt små og mellemstore virksomheder.

Henrik er resident speaker på den danske hr konference www.hr-dagen.dk 

Foredrag - TEAMS fremtidens måde at være leder på

Henrik B. Sørensen

Forespørg på dette foredrag

Forespørg på dette foredrag om Teams – Fremtidens måde at være medarbejder på