IPA er Coachens hjælper

Både til den individuelle og gruppeorienterede coaching

INDIVIDET I BALANCE

Individuel coaching – Team coaching

Life coach hjælper med forståelsen og med processen

En forretningscoach kan hjælpe ledere og ledere med at ændre og hæve både sig selv og hele virksomheden. Det kan være din bedste investering både med hensyn til karriere og forretning.

Enhver, der ønsker at udvikle sig som leder, kan bevare coaching af virksomheder, herunder personer uden direkte lederstillinger eller personaleansvar. Det kan være en god ide at blive bedre til at få folk til at begejstre og få andre involveret.

Friske perspektiver

Friske perspektiver på personlige udfordringer

Øgede færdigheder 

Forbedrede færdigheder i forhold til beslutningstagning

Øget tillid

Større interpersonel effektivitet og øget tillid

Hjælp med at holde fokus

Du har muligvis brug for hjælp til at opretholde fokus, så du ikke afviger fra den fastlagte plan og med håndtering af ofte forekommende vanskelige beslutninger. Stress er almindelig blandt ledere, da der stilles for store krav til en leder. Det sker ofte, at ledere selv stiller endnu større krav til sig selv end dem omkring dem. I dette tilfælde kan det være coachens opgave at få klienten til at se på tingene udefra og tænke over, hvad andre ville have gjort i hans / hendes sted. Derefter kommer du til at arbejde med klientens interiør og hans / hendes opfattelse af virkelighed og selv.

Pressede situationer

Forskning viser, at vi blokerer hjernen i frygt og i stressede situationer. Vores unikke hjerne fungerer simpelthen bedre, når vi føler os sikre og godt. Træner lokker klienten til at komme i kontakt med sine bedste sider og være i stand til at bruge sin fulde intelligens og potentiale.

Du ønsker måske at øge din energi eller lære at sætte energi i de rigtige ting. Det er også vigtigt at prioritere ting i den rigtige rækkefølge; Mange mennesker har en tendens til at vælge den nemmeste og mest sjove opgave først, fordi den kræver mindst energi. Det er dog smartere at starte med de mest vanskelige opgaver, så du har energi til de lette og sjove ting.

Inspiration og motivation

Nogle ledere kan have vanskeligheder med udholdenhed, og en forretningscoach kan tilbyde inspiration og motivation til at skabe energi gennem hele processen. Ellers er resultatet let, at du ikke altid slutter, men løber videre til det næste sjove spændende projekt. Lederen skal holde ud, så hele organisationen kan følge med.

Folk har en tendens til at gøre de samme ting igen og igen og på samme måde. En forretningscoach ser på dig og kan gøre dig opmærksom på utilstrækkelig adfærd eller tankemønstre. Ting kan være nødvendigt at vendes på hovedet og set fra nye forskellige perspektiver. Det kan være nødvendigt, at du kigger helt nye steder.

IPA FOREDRAG

IPA RÅDGIVNING

Henrik Rasmussen
Coach

Möd

Steen Wæver Poulsen - Direktør IPA Nordic

“Med IPA Analysen kommer jeg hurtigere ind til det, der giver værdi. Det er til stor gavn for både mig og mine kunder”

Kontakt IPA Nordic: