IPA Coach

En forretningscoach kan hjælpe ledere og ledere med at ændre og hæve både sig selv og hele virksomheden. Det kan være din bedste investering både med hensyn til karriere og forretning.

Enhver, der ønsker at udvikle sig som leder, kan bevare coaching af virksomheder, herunder personer uden direkte lederstillinger eller personaleansvar. Det kan være en god ide at blive bedre til at få folk til at begejstre og få andre involveret.

IPA Nordic leverer et komplet coaching koncept, der kommer hele vejen rundt.

“IPA Personlighedsanalyserne er de højest ratede skandinavisk udviklede personlighedsanalyser”

Det har aldrig været lettere at komme i gang.
IPA Nordic har 3 forskellige pakker til både den nystartede og til den professionelle coach.

IPA Coach
– Growth

For den selvstændige coach, der kun har behov for “the basics”.

Muligheden for at sende personligheds analyser, analysere dem i cockpittet og lave kandidat rapporter, samt de coaching spørgsmål, der passer til opgaven.

IPA Coach
– Essentials

For den holistisktænke coach, der gerne vil tale om både personen, jobbet og den perfekte kultur.

Muligheden for at sende både personligheds. og jobanalyse analyser, analysere dem i cockpittet og lave kandidat rapporter.

IPA Coach
– Flex

For den executive og holistisktænke arbejdende coach, hvor også ledelsesvinkelen og det personlige værdigrundlag er essentielt.

Muligheden for at sende både personligheds. og jobanalyse analyser, analysere dem i cockpittet og lave kandidat rapporter, samt forstå lederstil og ledertype og arbejde med de dybere værdier.

I godt selskab

Kom med ombord og få del af den seneste forskning med sammen med de mange, der anvender IPA Coach til at skabe det bedste rum for samtalen.

M¨ød IPA Coach

“Med IPA Analysen kommer jeg hurtigere ind til det, der giver værdi. Det er til stor gavn for både mig og mine kunder”

Henrik Rasmussen, Coach

Kom med på IPA Coach rejsen….

IPA Coach 360° Cockpit

Det vigtigste for en coach er ikke at komme med svaret. Det skal komme for samtalepartneren. Det svar kan komme verbalt, men ofte er det svært at sætte ord og begreber på. Det føles rigtigt i hovedet, men kommer forkert ud af munden.

I IPA Coach platformen findes værktøjer til at åbne samtalen. Først udfyldes IPA Core Personlighedsanalysen. Her kortlægges personligheden, og de indbyggede feedback spørgsmål sikrer en åben dialog. Til næste session udfyldes IPA JobMatch, med det sigte at beskrive enten det nuværende job, eller drømmejobbet.

Nu sker magien! IPA Core og IPA JobMatch spejler sig i hinanden og de modstridende træk, træder frem og skaber en åben dialog. En dialog baseret på output fra den du coacher.

IPA Coach

IPA 360° Coach Cockpit – ser sammenhængen mellem jobønsker og personlighed

IPA Coach

Hjælp med at holde fokus

Du har muligvis brug for hjælp til at opretholde fokus, så du ikke afviger fra den fastlagte plan og med håndtering af ofte forekommende vanskelige beslutninger. Stress er almindelig blandt ledere, da der stilles for store krav til en leder. Det sker ofte, at ledere selv stiller endnu større krav til sig selv end dem omkring dem. I dette tilfælde kan det være coachens opgave at få klienten til at se på tingene udefra og tænke over, hvad andre ville have gjort i hans / hendes sted. Derefter kommer du til at arbejde med klientens interiør og hans / hendes opfattelse af virkelighed og selv.

Angst for at mislykkes

Mange højtydende mennesker er drevet af en frygt for fiasko og kan endda være bange for at stoppe med at være ængstelige, for da kan du risikere at præstere dårligere. Dette er dog en forkert idé, fordi sandheden er, at du klarer dig mindst lige så godt, hvis ikke bedre med glæde!

IPA Coach
IPA Coach

Pressede situationer

Forskning viser, at vi blokerer hjernen i frygt og i stressede situationer. Vores unikke hjerne fungerer simpelthen bedre, når vi føler os sikre og godt. Træner lokker klienten til at komme i kontakt med sine bedste sider og være i stand til at bruge sin fulde intelligens og potentiale.

Du ønsker måske at øge din energi eller lære at sætte energi i de rigtige ting. Det er også vigtigt at prioritere ting i den rigtige rækkefølge; Mange mennesker har en tendens til at vælge den nemmeste og mest sjove opgave først, fordi den kræver mindst energi. Det er dog smartere at starte med de mest vanskelige opgaver, så du har energi til de lette og sjove ting.

Inspiration og motivation

Nogle ledere kan have vanskeligheder med udholdenhed, og en forretningscoach kan tilbyde inspiration og motivation til at skabe energi gennem hele processen. Ellers er resultatet let, at du ikke altid slutter, men løber videre til det næste sjove spændende projekt. Lederen skal holde ud, så hele organisationen kan følge med.

Folk har en tendens til at gøre de samme ting igen og igen og på samme måde. En forretningscoach ser på dig og kan gøre dig opmærksom på utilstrækkelig adfærd eller tankemønstre. Ting kan være nødvendigt at vendes på hovedet og set fra nye forskellige perspektiver. Det kan være nødvendigt, at du kigger helt nye steder.

Eksempler på rekrutteringsreferencer

IPA Coach
IPA Coach
IPA Coach
IPA Coach
IPA Coach
IPA Coach
IPA Coach
IPA Coach
IPA Coach
IPA Coach