Kontakt IPA Nordic

LAD OS HJÆLPE DIG

Du er velkommen til at booke et gratis og uforpligtende onlinemøde med en af vores konsulenter. Vi viser dig gerne, hvordan IPA 360° plarformen kan gøre din hverdag lettere og give dig et tydeligt overblik over jeres medarbejderdata, så du får mere tid til at fokusere på jeres medarbejdere.

  • Skaber en stærk talentplatform
    Skab din egen HR-kandidatdatabase med førende, integrerede systemer og få gavn af +20 års erfaring med HR-processer.
  • Strømliner HR med automatisering
    Få en platform som samler og strømliner din talentrejse, så du kan styre alting centralt og opretholde en høj kvalitet.
  • Skalerer til fremtidens udfordringer
    Hav tillid til datadrevet, fremtidssikret teknologi, der styrker dine medarbejdere og tilpasser sig til din virksomheds behov.

Vores hjerte banker for HR

IPA Nordic er et effektivt system til HR og personaleledelse, som er lavet af HR-specialister med erfaring fra mange forskellige brancher og størrelser på virksomheder. Desuden har vi erfaring med HR i både det offentlige og private på både lokalt, nationalt og globalt plan. Vi har udviklet et HR-system, som giver glade, sunde, effektive mennesker og forretning.

Vi har arbejdet med rekruttering i mange år

Flemming Olsen har realiseret sin drøm om at udvikle den bedste rekrutteringsplatform og har i over 30 år forsket i personlighedsanalyser.

Resultatet et enkelt og super brugervenligt system, der opleves innovativt og værdiskabende. Mange af kunderne har været med lige fra starten. IPA er den perfekte løsning, om man er en virksomhed, der arbejder målrettet med håndtere sine HR-opgaver – eller man er rekrutteringskonsulent.

Vi arbejder med partnere

Ønsker du at starte din egen HR-konsulent forretning, eller ønsker du at bygge ovenpå, så er IPA 360° platformen og IPA Analyserne det rigtige sted at starte. Du bygger på den højeste rating af en personlighedsanalyse udviklet i Norden, og du bydes velkommen i en professionelt netværk.

kontakt for at blive partner med IPA

“IPA er perfekt for alle Business Buddys i Danmark. Det giver super god værdi for forretningskonsulenter og for kunder”

Mikael Have, Business Buddy