Talentudvikling
– En plan eller tilfældighed?

Professor Henrik B. Sørensen kan bookes til et inspirerende foredrag “Talentudvikling”

Ved hjælp af IPA personlighedsanalyse får du indblik i, hvordan forskellige medarbejdere med forskellige personligheder foretrækker forskellige talentprogrammer.

Taler

Henrik B. Sørensen
professor, ph.d., forfatter

Længde

1-2
timer

Pris

DKK
9.995,-

Talentudvikling…. En plan eller tilfældighed?

Talentudvikling er for mange medarbejdere vigtig af personlige årsager. For virksomheden er det et spørgsmål om at fastholde medarbejderne, om at udvikle medarbejderne og om hele tiden at have nogle medarbejdere, der kan udfylde jobbene i virksomheden.

Men mange virksomheder tænker ikke medarbejdernes personligheder ind i talentudviklingen.

Ved hjælp af IPA personlighedsanalyse giver vi dig et indblik i, hvordan forskellige medarbejdere med forskellige personligheder foretrækker vidt forskellige talentprogrammer.

Nogle medarbejdere er mere til spændende og eksperimenterende ”her-og-nu”-opgaver end til processer, systemer og regler og firkantede rammer.

Hør, hvordan du talentudvikler forskellige IPA personprofiler og ideelt får forskellige IPA personprofiler til at snakke sammen.

Om taleren Henrik B Sørensen

Henrik B. Sørensen er tidligere lektor i organisationsteori ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS,  Aarhus Universitet. Han er uddannet cand.merc. og ph.d. fra Handelshøjskolen i Århus. Han har i hele sin karriere beskæftiget sig med HR samt strategiske-, ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger i både teori og praksis. Desuden har han meget fokus på fremtidens organisationer og de megatrends, generationsledelse og mangfoldighed samt nye digitale teknologier, som virksomhederne skal eksistere i.

Henrik er en kendt foredragsholder ligesom han har arbejdet med organisations- og forandringsprocesser i både helt små og mellemstore virksomheder. Henrik har derfor et godt indblik i de processer, der driver og udvikler helt små og mellemstore virksomheder.

Henrik er resident speaker på den danske hr konference www.hr-dagen.dk 

Forespørg på dette foredrag Talent Udvikling

Henrik B. Sørensen

Forespørg på dette foredrag Talent Udvikling