Lederens personaleansvar
– hvad er personalelederens opgaver?

Professor Henrik B. Sørensen kan bookes til et inspirerende foredrag “Hvad er personalelederens opgaver?”

I det her foredrag, som er lidt speciel, består oplægget i, at komme med hele 13 bud på, hvad en personalelederes opgave er.

Taler

Henrik B. Sørensen
professor, ph.d., forfatter

Længde

1-2
timer

Pris

DKK
9.995,-

Lederens Personaleansvar – hvad er personalelederens opgaver?

Personalelederens opgave er nærmest umulig at få et fuldstændig overblik over.

I det her foredrag, som er lidt speciel, består oplægget i, at komme med hele 13 bud på, hvad en personalelederes opgave er. Men foredraget kommer ikke med noget indhold på de 13 bud, idet foredraget er udviklet som en interaktiv diskussion mellem oplægsholderen og deltagerne om at fylde indholdet ud på de vigtigste af de 13 opgaver.

Deltagerne skaber dermed inspiration for hinanden og udvikler hinanden på, hvordan de væsentligste opgaver håndteres i organisationen. Foredraget kan også være med til at sætte spot på HR’s blinde punkter, der kan defineres ved de HR-tiltag vi burde gøre, men som vi ikke kan se.

Diskussionen vil dermed også vise, hvor udviklingspunkterne for HR er. Foredraget er også ideelt for, at flere virksomheder kan gå sammen og udvikle hinanden.

Om taleren Henrik B Sørsensen

Henrik B. Sørensen er tidligere lektor i organisationsteori ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS,  Aarhus Universitet. Han er uddannet cand.merc. og ph.d. fra Handelshøjskolen i Århus. Han har i hele sin karriere beskæftiget sig med HR samt strategiske-, ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger i både teori og praksis. Desuden har han meget fokus på fremtidens organisationer og de megatrends, generationsledelse og mangfoldighed samt nye digitale teknologier, som virksomhederne skal eksistere i.

Henrik er en kendt foredragsholder ligesom han har arbejdet med organisations- og forandringsprocesser i både helt små og mellemstore virksomheder. Henrik har derfor et godt indblik i de processer, der driver og udvikler helt små og mellemstore virksomheder.

Henrik er resident speaker på den danske hr konference www.hr-dagen.dk 

Forespørg på dette foredrag omkring Employer Branding

Henrik B. Sørensen

Forespørg på dette foredrag omkring Employer Branding