Generationsledelse
– et spørgsmål om generationer og personligheder

Professor Henrik B. Sørensen kan bookes til et inspirerende foredrag “Generationsledelse”

Foredraget giver et indblik i de forskellige generationer, og i, hvordan man kan skabe en virksomhed, der kan få flere forskellige generationer til at arbejde sammen mod det samme mål

Taler

Henrik B. Sørensen
professor, ph.d., forfatter

Længde

1-2
timer

Pris

DKK
9.995,-

Generationsledelse – et spørgsmål om generationer og personligheder

Generationsledelse er blevet rigtig hot og et problem for mange virksomheder. Det skyldes ikke mindst, at det er én generation, der sidder i ledelsen, mens det er en helt anden generation, der kan den teknologi og de megatrends, der er vigtige for fremtidens virksomheder og deres strategier.

Foredraget giver et indblik i de forskellige generationer, og i, hvordan man bruger forskellige IPA personprofiler til at skabe en virksomhed, der kan få flere forskellige generationer til at arbejde sammen i en samme virksomhed og dermed skabe en virksomhed, der bliver en ”overlever” i fremtidens konkurrence.

Om taleren Henrik B Sørensen

Henrik B. Sørensen er tidligere lektor i organisationsteori ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS,  Aarhus Universitet. Han er uddannet cand.merc. og ph.d. fra Handelshøjskolen i Århus. Han har i hele sin karriere beskæftiget sig med HR samt strategiske-, ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger i både teori og praksis. Desuden har han meget fokus på fremtidens organisationer og de megatrends, generationsledelse og mangfoldighed samt nye digitale teknologier, som virksomhederne skal eksistere i.

Henrik er en kendt foredragsholder ligesom han har arbejdet med organisations- og forandringsprocesser i både helt små og mellemstore virksomheder. Henrik har derfor et godt indblik i de processer, der driver og udvikler helt små og mellemstore virksomheder.

Henrik er resident speaker på den danske hr konference www.hr-dagen.dk 

Foredrag om Generationsledelse - Henrik B Sørensen

Henrik B. Sørensen

Forespørg på dette foredrag omkring generationsledelse