Employer Branding

– ikke kun en fortælling om virksomheden

Professor Henrik B. Sørensen kan bookes til et inspirerende foredrag “Employer Branding”

Employer Branding foredraget fortæller med udgangspunkt i IPA personprofiler, hvordan forskellige personprofiler bedst tapper ind i virksomhedens branding. Derved får deltagerne også indblik i, hvordan employer branding bedst bruges i fastholdelses- og rekrutterings øjemed.

Taler

Henrik B. Sørensen
professor, ph.d., forfatter

Længde

1-2
timer

Pris

DKK
9.995,-

Employer branding – ikke kun en fortælling om virksomheden

Employer branding er i manges øjne kort sagt fortællingen om virksomheden. Dens oftest implicitte succeshistorier og de myter, der i tidens løb er skabt om virksomheden. Det er virksomhedens kultur og organisations identitet.

Mange HR partnere arbejder med Employer Branding, men overser tit, at det er forskellige personer, med forskellige karakteristika, opfattelser og værdier, der tapper ind i fortællingen. Foredraget giver dig et levende indblik i, hvordan du opbygger et brand og ud fra brandet, skaber god rekruttering og fastholdelse.

Vi giver dig desuden et indblik i et konkret værktøj, hvor du ret præcist og specifikt kan udvikle din egen organisations employer brand. Vi runder således, hvordan flere potentielle medarbejdere bliver opmærksom på organisationen, hvordan du bedst onboarder nye medarbejdere og derfra giver dem et solidt perspektiv i at være medarbejder i virksomheden.

Til sidst kommer vi også ind på, hvordan du på en god måde, tager afsked med en medarbejder og kan medvirke til at en afskediget medarbejder bliver en god ambassadør for virksomheden. Employer branding er en skjult og derfor oftest overset faktor til at skabe succes.

En organisations employer brand kan ikke kopieres af andre virksomhed ligesom produkter.

Om taleren Henrik B Sørsensen

Henrik B. Sørensen er tidligere lektor i organisationsteori ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS,  Aarhus Universitet. Han er uddannet cand.merc. og ph.d. fra Handelshøjskolen i Århus. Han har i hele sin karriere beskæftiget sig med HR samt strategiske-, ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger i både teori og praksis. Desuden har han meget fokus på fremtidens organisationer og de megatrends, generationsledelse og mangfoldighed samt nye digitale teknologier, som virksomhederne skal eksistere i.

Henrik er en kendt foredragsholder ligesom han har arbejdet med organisations- og forandringsprocesser i både helt små og mellemstore virksomheder. Henrik har derfor et godt indblik i de processer, der driver og udvikler helt små og mellemstore virksomheder.

Henrik er resident speaker på den danske hr konference www.hr-dagen.dk 

Forespørg på dette foredrag omkring Employer Branding

Henrik B. Sørensen

Forespørg på dette foredrag omkring Employer Branding