BrainSearch vælger IPA Rekruttering Platform

Derudover tilbyder BrainSearch Network også en bred vifte af systemer og services inden for HR. IPA Rekrutterings Cockpittet anvendes som vindue til de underlæggende personlighedstest og adfærdsanalyser. Der er også leadership og kulturmålinger.

Seneste analyse er en JobMatch analyse, hvor udgangspunktet er at se jobbet indefra og den vej sikre den bedste beskrivelse af jobbet.

BrainSearch – et nationalt netværk af dedikerede headhuntere, der også fungerer som ekstern HR-Partner.

BrainSearch Network hjælper danske virksomheder med at finde de mest kvalificerede kandidater til jobbet. Som professionelt rekrutteringsfirma har BrainSearch Network speciale i at rekruttere ledere og specialister samt at udføre IPA personanalyser.

Direktør Henning Christensen fortæller om IPA Rekruttering:

” En vellykket rekrutteringsproces er altafgørende i jagten på at finde det perfekte match mellem virksomhed og kandidat. Vi udnytter det bedste af netværkstankegangen til at finde de mest kvalificerede kandidater til vores kunder.”

“Da IPA-analysen er baseret på klassisk adfærdsteori, hvor personprofilen bliver dannet gennem en besvarelse af en række udsagn fordelt på 12 personlighedstræk, kan IPA-analysen kan benyttes til alle former for rekruttering.”

“Alle kandidater skal have en god oplevelse, når de er i proces med BrinSearch Network, derfor er vi rigtig glade for muligheden for at lave en kandidathandout med en personlig SWOT.”

Henning Christensen
Henning ChristensenHeadhunter - BrainSearch Network
Top 6 årsager til, at BrainSeach Network også har tilvalgt at arbejde med de integrale personlighedsanalyser (IPA) fra IPA Nordic
  1. IPA-analysen er som dialog værktøj perfekt til rekruttering af nye medarbejdere.
  2. Vi ser den som et vigtigt værktøj til intern lederudvikling
  3. Vi kan rådgive virksomheder i den optimale teamsammensætning og derved skabe det optimale teamsamarbejde.
  4. Det er dansk forskning udviklet til danskere i arbejdslivet
  5. IPA-analyserne og IPA 360° Rekrutterings Cockpit er markedsledende på det skandinaviske marked.
  6. Der er altid mulighed for en god dialog med IPA Nordic, og plads til kompleksitet i dialogen
BrainSearch vælger IPA Rekruttering Platform

IPA 360° Rekrutterings Cockpit