Prokan vælger IPA 360° Rekruttering Platform

Prokan Rekruttering er en headhunter og rekrutteringsvirksomhed og specialister i at hjælpe ledige direktører, chefer og ledere til nye jobs

Prokan Rekruttering arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at de i deres samarbejde med kunder hele tiden forsøger at være på forkant med kundernes ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere. Derfor opbygger de databaser for deres kunder således, at kunden altid har en pulje af relevante kandidater til eventuelle ledige jobs.

Prokan vælger IPA 360° Rekruttering Platform

Jens M. Arnoldsen, ejer og headhunter hos Prokan Rekruttering fortæller:

”Den gode kandidatoplevelse er vigtig for Prokan Rekruttering. Alle kandidater skal have en god oplevelse, når de er i på vej mod drømmejobbet med Prokan Rekruttering. Desværre for de mange gode kandidater, så er der er kun én, der vinder jobbet. Hos Prokan Rekruttering skal alle kandidater have lyst til et nyt forsøg og et andet job.

Vi kan derfor tilbyde dem et kandidathandout med en personlig SWOT via IPA Analysen.”

Top 5 årsager til, at Prokan Rekruttering har arbejdet med de integrale personlighedsanalyser (IPA) fra IPA Nordic i en årrække.

  1. IPA Nordic er en forskningsvirksomhed, hvor vi har input på retningen. Samtidig er det en software virksomhed, som er en integreret del af vores hverdag.
  2. IPA-analyserne er blandt de 2 højeste certificerede personligheds- og adfærdsanalyser i Danmark.
  3. IPA 360° Rekrutterings Cockpit – det er nyttig digitalisering og et produkt, der stikker ud i forhold til andre produkter på markedet.
  4. I en teamsammenhæng eller en medarbejder vs. chef ansættelse, kan vi hurtigt spore os ind på, om samarbejdet vil kunne fungerer, og hvilke udfordringer fremtiden vil kunne bringe.
  5. IPA er dansk forskning og udviklet til danskere i forskellige stadier af arbejdslivet.
Jens M. Arnoldsen, ejer og headhunter hos Prokan Rekruttering fortæller