Henrik B Sørensen indtræder som associeret partner i IPA Nordic. Henrik bliver ansvarlig for IPA Akademi. Henrik bygger en organisation op til Certificering, HR uddannelse i HR Heroes, og HR foredrag.

Professor og ph.d. Henrik B Sørensen indtræder som associeret partner i forskningsvirksomheden IPA Nordic, der udvikler fremtidens HR-platform, rekrutterings- og medarbejderudviklingsmodeller.

IPA Nordic har i over 30 år forsket i det fremgangsrige lederskab og forskningen har modtaget den højeste rating blandt Nordiske udbydere af  personlighedsanalyser.

Henrik B. Sørensen er tidligere lektor i organisationsteori ved Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus BSS, Aarhus Universitet og er ph.d. og cand.merc. fra Handelshøjskolen i Århus.

Henriks B. Sørensen fortæller:

”Jeg har hele min karriere arbejdet med forandringsledelse, HR, innovation, virksomhedens interne organisation, kultur, personlighedsanalyser, ledelse, organisationsudvikling mod fremtidens organisationer, virksomhedsstrategi, udviklingstrends for virksomheder såsom digitalisering af virksomheder og megatrends samt FN’s 17 verdensmål.”

”Hos IPA Nordic kan jeg bidrage med både et teoretisk såvel som praktisk perspektiv. Jeg har altid arbejdet meget ud fra ideen om, at praksis og teori fungerer særligt godt, når der arbejdes med begge dele på samme tid og hvor de to dele udfordrer hinanden. Desuden tror jeg på, at mennesker er hjørnestenen i alle virksomheder, og at det derfor gælder om, at få dem med på en rejse, der afspejler virksomhedens udvikling. Jeg arbejder for at spille mennesker gode.”

Henrik B Sørensen er associeret partner hos IPA Nordic

Henriks B. Sørensen (ph.d.) er ny associeret partner i IPA Nordic

Steen Wæver Poulsen fortæller:

Hos IPA Nordic er det den integrale idé, der er den drivende model. Det kan jeg i den grad relatere til, og min egen ydmyge mening er, at IPA Nordic med IPA-HR Platformen

Steen Wæver Poulsen, administrerende direktør i IPA Nordic udtaler:

”Jeg har kendt Henrik, siden han underviste på min første af i alt 3 MBA’er fra Business Institute i Aalborg. Henrik har praktisk erfaring fra egen konsulentvirksomhed og samarbejde flere kommuners erhvervsråd og private virksomheder. Henrik kender til processer i både SMV-segmentet og i noget større virksomheder. Det er en tung kapacitet vi har fået ombord IPA Nordic. Det er vi meget glade og stolte af.”

”Henriks primære opgave er at sparre med os omkring IPA HR-platformen og sikre, at den hjælper med at holde den internationale retning bestyrelsen har udsted.

Steen Wæver Poulsen er direktør i IPA Nordic

Steen Wæver Poulsen, direktør i IPA Nordic

I samarbejde med HR-Dagen

Henrik B. Sørensen er rektor på HR Uddannelsen – HR Heroes

Dato Tema
25 Oktober 22
08:00–12:00
Sammenhængen mellem virksomheders forretningsstrategi og deres HR-strategi
08 November 22
08:00–12:00
HR-Årshjul model og HR organisering
22 November 22
08:00–12:00
Employer branding part I
Den gode rekruttering
24 Januar 23
08:00–12:00
Employer branding part II
Fastholdelse af medarbejdere
21 Februar  23
08:00–12:00
Employer branding part III
Den gode afsked
21 Marts 23
08:00–12:00
Organisatorisk Due Diligence
18 April 23
08:00–12:00
Har HR ansvaret for virksomhedens CSR: Mangfoldighed, rummelighed og inklusion?
23 Maj 23
12:00–16:00
Dagsaktuelt emne, der sætter undervisning i spil
Afslutning – diplom – champagne