En ny stor opdatering af IPA 360° Cockpit

Vi er rigtig glade for at kunne lave den 3. release af IPA 360° Cockpit indenfor de sidste 4 måneder. Det betyder rigtigt meget for os, at vi kontinuerligt kan levere ny funktionalitet til vores voksende kundebase.

Denne opdatering af IPA 360° Cockpit indeholder følgende nu funktionalitet

  1. Fuld svensk skriftlig feedback
  2. Integration til mellem 360° IPA Cockpit og IPA Staff
  3. Sammenligning mellem IPA JobMatch og IPA Core
  4. Print på forsiden af IPA 360° Cockpit

Välkommen Sverige till IPA

At have fuld svensk skriftlig feedback har været et ønske for både IPA Nordic og for de af vores kunder, der har ansatte/kandidater i Sverige. IPA vil i 2022 også satse på vækst i Sverige.

IPA Sverige er nu rullet ud og er nu en del at standardløsningen for alle kunder.

IPA Nordic i Sverige
IPA Sverige

Integration mellem IPA 360°  & IPA Staff

I øjeblikket er der rigtig mange nye kunder, der har deres udgangspunk i HR. Det vil sige at IPA 360° Cockpit bliver anvendt til rekruttering og til at opbygge en kandidatdatabase. I forbindelse med lanceringen af IPA Staff er det ønsket, at kun de, der er har “ansat” kommer med over i Staff og fortsætter medarbejderudviklingen der.

Det er nu en del at standardløsningen for alle kunder.

IPA JobMatch spejler sig i IPA Core

Der er interessante fakta at finde i vores bloggen fra vores partner Strategisk HR: Strategisk HR: 7 ting du (måske) ikke vidste om det danske arbejdsmarked – Strategisk HR (strategisk-hr.dk) 25% af alle nyansatte bliver ikke i jobbet i 12 måneder. Vi har i Danmark årligt 865.000 jobskifter. Det koster et sted mellem 75% – 150% af en årsløn at lave en fejlrekruttering,

Passer jobbet til kandidaten og passer kandidaten til jobbet?

IPA Sverige
IPA ready i Sverige

Print fra forsiden af IPA 360°

Et ønske fra vores kunder har været – hurtigt at kunne printe en oversigt over kandidaten / medarbejderen med fokus på hovedfaktorer og enkeltfaktorer.

Det er nu muligt, og det er en feature vi ønsker at placere flere steder på platformen.