Stor vækst hos IPA Nordic

Stor vækst hos IPA Nordic. Det danske forskningsvirksomhed IPA Nordic, der har den højeste certificering indenfor personligheds- og adfærdsanalyser, vokser internationalt. Brugbar dansk forskning i international klasse er en efterspurgt vare. Nu er de integrale personlighedsanalyser tilgængelige på 7 sprog.

IPA Nordic bestyrelsesmedlem Michael Hemicke fortæller:

Stor vækst hos IPA Nordic er grundet Internationalt udsyn

”Et af de vigtigste områder for IPA Nordic var kontrolleret international vækst, og det er netop det fokus, jeg har i bestyrelsen. Det er ikke kun i Danmark, at det er svært at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, og hvor der opstår flaskehalse. I vores nabolande kæmpe de med de samme udfordringer og mange af de danske virksomheder har kontorer i disse lande.”

”Vi har brugt mange ressourcer for til kunne levere det vores kunder efterspørger i fremtiden. Vi har nu tilføjet alle de nordiske sprog. For kandidater er det vigtigt at kunne svare på deres modersmål. Selvom man taler et udmærket fremmedsprog, er de sproglige nuancer vigtige.”

Stor vækst hos personlighedsanalyse virksomheden IPA Nordic - Michael Hemicke

IPA Nordic Bestyrelsesmedlem Michael Hemicke

IPA 360° Cockpit

”Samtidig har vi haft fokus på at gøre forskningen tilgængelig for vores kunder via det nye og revolutionerende 360° Cockpit, der sætter brugeren i stand til at sammenligne kandidater op imod den fremtidige leder, det fremtidige team eller måske endnu mere vigtigt op mod det fremtidige job.

IPA Nordic er smart teknologi og dybdegående forskning”

IPA JobMatch

”Det er ingen hemmelighed, at fejlrekrutteringer er dyre. Rigtig dyre. Tommelfingerreglen er, at det koster et sted mellem 75% – 150% af en årsløn. Det er rigtig mange penge, der tages direkte fra bundlinjen. Over 20% af kandidater nye jobs har skiftet job indenfor 12 måneder og 40% er ikke en succes efter 18 måneder. Det er her IPA Nordic stiller over 30 års forskning til rådighed.

Stor vækst hos personlighedsanalyse virksomheden IPA Nordic

I IPA 360° Cockpit kan Personlighedsprofilen spejles i JobMatch Profilen.