SB Rekruttering vælger IPA 360° Rekruttering Platform

SB Rekruttering vælger IPA 360° Rekruttering Platform. Der findes mange rekrutteringsvirksomheder i Danmark. Nogle er til generalister og andre er til specialister. For SB Rekruttering handler det om at skræddersy rekrutteringen til kundernes skiftende behov. Det handler for Søren Boye om at skabe succes og mange års erfaring siger, at svaret en løbende og åben dialog.

SB Rekruttering vælger IPA 360° Rekruttering Platform

IPA Rekrutteringsplatformen er den bedste på markedet

Mange specialister sidder i dag i job. Ikke mange er arbejdsløse. At finde den rigtige medarbejder kræver derfor den helt rigtige ambassadør til at kandidaten interesseret i et jobskifte. SB Rekruttering ved, hvor svært det kan være at finde de helt rigtige specialister. Det kræver en særlig indsats for at få lov at andres repræsentant på jobmarkedet. En konstruktiv dialog med kandidaterne og den rigtige analyse sikrer rigtige match til jeres virksomhederne.

Søren Boye, headhunter i SB Rekruttering fortæller:

”At anvende IPA analyserne er som at komme hjem. Jeg har brugt IPA i mange år, men efter et jobskifte fik jeg nye værktøjer. De ramte mig ikke på samme logiske måde som IPA-analyserne. Hos SB Rekruttering ønsker jeg kun det bedste. IPA-analyserne er ikke deterministiske, men åbner op for en dialog og der med en langt bredere kandidatafdækning.”

Søren fortæller, at valget IPA Nordic med strategiske HR-tilgang skyldes følgende.:

  1. SB Rekruttering finder faglige specialister. Det er vi rigtig gode til. Vi skal sikre, at personligheden også kan fungere i det nærmeste team.
  2. Hvilken leder skal lede specialisten – eller skal specialisten være leder? Mødes den af en anden specialist, eller af en resultatskaber, en motiverende leder, eller måske af en strateg? Hvordan påvirker det kandidaten.
  3. JobMatch er grundpillen – her starter job- og kulturbeskrivelsen. Vi ser jobbet inde fra og ud.
  4. IPA Analyserne er for mig at se de bedste adfærds- og personlighedsanalyser på det danske marked.
SB Rekruttering vælger IPA 360° Rekruttering Platform