Menneskekender vælger IPA 360° Rekruttering Platform

Rekrutteringsvirksomheden menneskekender, der med udgangspunkt fra kontoret i Horsens udfører både klassisk search & selection, samt headhunting har valgt de integrale personlighedsanalyser fra IPA Nordic til at styrke denne proces.

For menneskekender er omgangspunktet at etablere den mest korrekte vurdering af en kandidat, og ikke nødvendigvis den kandidat, der er bedst til at gå til jobsamtale. Fokus er på ærlighed og gennemsigtighed i processen både for kandidat og virksomhed.

Anne Lenith, partner, fortæller om IPA 360° Rekruttering Cockpit:

”Hos menneskekender har vi det hele menneske som omdrejningspunkt, Vi ønsker at skabe værdi for de mennesker, der krydser vores vej, underordnet om de er jobsøgende, medarbejder/leder eller arbejdsgiver.

Det er derfor vigtigt for os, at:

  • etablere en rekrutteringsproces, hvor vi anvender værktøjer, der sikrer den bedste screening og udvælgelse af den rette kandidat til jobbet.
  • giver kandidaten en realistisk forhåndsvisning af, hvad jobbet indeholder, så vi sikrer, at der et match.
  • have en opgavebaseret tilgang til ansøgnings- og udvælgelsesprocessen, så kandidaten får bedre mulighed for at vise sine faglige og personlige kompetencer. “
Menneskekender vælger IPA 360° Rekruttering Platform

Anne fortæller om valget af IPA Nordic og IPA Analyserne:

”For en rekrutteringsvirksomhed som menneskekender er valget af IPA det mest værdiskabende valg. Forskningen bag har den højeste rating af alle skandinaviske udviklede personlighedsanalyser. Dernæst er platformen – det 360° Rekrutterings Cockpit – måske det bedste på markedet i dag. ”

”Med vores holistiske fokus er det en meget stor fordel, at vi i samme Cockpit kan arbejde med nedenstående elementer:”

IPA JobMatch
Jobmatch hvor virksomheden beskrevet jobbet som de ser det, samt har kandidaten svaret på spørgsmål, der indikerer præferencer for arbejdet. Matchet er er centralt.”

IPA Culture
”En virksomheds kultur er essentielt. Arbejdes der med tid til fagligfordybelse, kræver kulturen individuelle præstationer, arbejdes der på tværs af teams med en relationel tilgang, eller er turblensgraden høj, så kulturen er en nysgerrig forandringskultur? Det kan vi klare i IPA Culture.

IPA Leadership – Spotte ledertalent
Er jobbet et lederjob, så er det vigtigt at forstå med hvilken tilgang kandidaten vil tilgå rollen. Samtidig kan vi måle om kandidaten har et lederpotentiale, som senere kan sættes i spil.”

IPA Personligheds- og adfærdsanalyse
Dette er nøglen til dialogen og samtalen med kandidaten. Hvilken adfærd, hvilke præferencer og hvilke værdier foldes ud hos kandidaten. IPA Personligheds- & Adfærdsanalyse

Teamsammensætning
”Har lederen eller teamet også taget en IPA Analyse, så kan vi grafisk se, hvor kandidaten er komplementær med teamet og hvor det bliver mere af det samme.”

Menneskekender vælger IPA 360° Rekruttering Platform
Menneskekender vælger IPA 360° Rekruttering Platform

IPA Nordic er den højest ratede personlighedsanalyse i Norden.