Hvem anvender IPA analyserne?

Adfærds- og personlighedsanalyserne fra IPA Nordic anvendes af en række forskellige typer af virksomheder. Generelt falder de fleste af brugerne indenfor disse kategorier:

  1. IPA Rekruttering
    IPA analyserne er grundstenen for mere end 20.000 rekrutteringer.
  2. Intern HR
    IPA analyserne hjælper HR med at skabe værdiskabende og målbare resultater
  3. Konsulenthuse
    IPA Analyse skaber udvikling af proceskonsulenterne

Udvalgte referencer  IPA Nordic – Rekruttering

link til website

Elite Rekruttering er en rekrutterings- og netværksvirksomhed med mere end 19 års erfaring i rekrutteringsbranchen. Screener årligt mere end 30.000 kandidater.

link til website

& friends er en rekrutteringsvirksomhed med kontorer i Aarhus og i Vedbæk. Leverer search & selection, samt executive search på alle niveauer.

link til website

AMBIZZION er et landsdækkende rekrutterings- og organisationsudviklingshus. Search og executive search af ledere og specialister er specialet.

link til website N/A

Hos MØHLENBERG vægtes relationer mellem mennesker højt, da det har betydning for det gode resultat samt succes for både virksomheder og kandidater i form af det rette match.

link til website

Vores tilgang til Talent Management er evidensbaseret. Det betyder, at vi tager afsæt i et stærkt analytisk og metodisk fundament – og kombineret med absolut nærvær og jordnærhed.

Bestrecruit har god & solid erfaring med rekruttering og headhunting af kandidater med tekniske kompetencer og andre specialist profiler, salgs,- & andet adminstrativ personale, samt ledere på flere niveauer.

link til website

BrainSearch Network er et netværk af dedikerede headhuntere på tværs af brancher og geografi, der udnytter det bedste af netværkstankegangen til at finde de mest kvalificerede kandidater til den enkelte virksomhed.

link til website

BaadsgardsKornmaalers mission er at tilføre virksomheder kandidater, der gør en forskel. Vi ønsker, at de kandidater vi arbejder med, har et godt grundlag for at beslutte sig og for at få succes i jobbet.

Prokan rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed, der arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at de i samarbejde med deres kunder hele tiden forsøger at være på forkant med deres kunders ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere.

link til website

MatchMind tilbyder private og offentlige virksomheder vikarassistance, rekrutteringsløsninger og rådgivning i HR-spørgsmål. Aalborg, Aarhus, Aabenraa, Fredericia og Slagelse.

link til website

“At finde den rigtige medarbejder kræver den rigtige ambassadør – Vi ved hvor svært det kan være at finde de helt rigtige specialister.”

link til website n/a

Rekruttering.

Udvalgte referencer  IPA Nordic – konsulenthuse

link til website

Med flexibla koncept och med våra egna certifierade personlighetstester säkrar vi våra kunders väg till framgång. Framgångskoncepten bygger på att identifiera, säkra och utveckla de bästa medarbetarna och ledarna samt skapa den optimala organisationen för att uppnå bästa möjliga resultat.

Indkom er et konsulenthus med et nytænkende koncept udviklet og tilpasset de små og mellemstore virksomheder, med fokus på forretningsudvikling i øjenhøjde, der skaber resultater, der kan mærkes på bundlinjen.

link til website

Nordic Assessment er forretningsorienterede, dedikerede, udviklere og helt igennem opsat på, at de værktøjer, som vi udfolder, har en direkte positiv indvirkning på vores kunders hverdag.

link til website

SteenP – Aarhus, er et coaching og konsulenthus, der hjælper mennesker med at finde nyt retning i arbejdslivet, typisk efter en arbejdskrise, fyreseddel eller burn-out. Fokus er retning og sammenhæng mellem personlighed, adfærd, cv og jobønsker.

link til website

Business Buddy hjælper med udviklingen af din forretning. ” Jeg er din fortrolige og jeg sætter mig ind i din forretning, dine drømme og dine udfordringer. Hvorefter du trækker på mig og mine erfaringer, når du har brug for at vende en problemstilling eller få sparring om de muligheder du står over for.”

link til website

Strategisk HR fungerer som virksomhedernes co-pilot. Hjælper med alt fra rekruttering, teamudvikling og team sammensætning, personligt lederskab, strategisk diagnose, strategisk due dilligence, kundeanalyser, medarbejdertilfredshed …..

Udvalgte referencer  IPA Nordic – virksomheder

link til website

link til website

link til website

link til website

link til website

link til website