Damkjær-Bruun vælger IPA 360° Rekruttering Cockpit

Siden 2017 har Damkjær-Bruun leveret en blanding af rekruttering og konsulentopgaver for private og offentlige virksomheder.

Hjertet banker i den grad for Talent Management.

For Damkjær-Bruun handler Talent Management om at have et højt udbytte af organisationens ressourcer og kompetencer på en måde, som understøtter strategi og mål. Det er vigtigt for både individer og fællesskaber i organisationen at kende retningen – men mest af alt at kunne mærke og forstå den dybere mening. Når det er sagt, må vi nødvendigvis minde os selv om, at organisationen i udgangspunktet kun har menneskers ressourcer og kompetencer til rådighed. Det er ledelsens opgave at facilitere rammerne, hvor potentialet kan udfolde sig.

Ejer af Damkjær-Bruun, Allan Bruun, fortæller IPA 360° Cockpit:

”Min erfaring fra forskellige brancher og arbejdsområder styrker min menneskelige, ledelses- og forretningsmæssige forståelse. Jeg arbejder således med respekt for de mekanismer, der er i spil hos individer og i organisationer. Mit fokus er på den kulturelle sammenhængskraft, hvor jeg er med til at sikre en tydelig konsistens mellem strategi og praksis.

Kultur og strategisk fokus skal drive ned af væggene, og medarbejderne i frontlinjen skal være kompetente, topmotiverede og involverede i den fælles retning – så de bliver i stand til at levere formidable præstationer.”

Damkjær-Bruun vælger IPA 360° Rekruttering Cockpit og Personlighedstest

“Som konsulent ønsker jeg at være en imødekommende, empatisk og troværdig person, der yder en stor indsats for holdet. Jeg siger, hvad jeg mener – og mener, hvad jeg siger. Min erhvervserfaring har lært mig at være fleksibel i min adfærd og dermed i stand til at kommunikere på alle niveauer i en organisation.”

Damkjær-Bruun har valgt IPA 360° Rekruttering Cockpit fordi:

  1. Vi har brug for en bred vifte af analyser til både rekruttering og til proceskonsulentopgaver
  2. IPA Nordic fremstår som yderst kompetente og som en virksomhed i udvikling.
  3. IPA Nordic sætter mennesket først.
  4. Den grundlæggende integrale tankegang tror vi rigtig meget på.
  5. Lethed i anvendelsen i og tilbagemeldingen på personlighedsanalyserne. Dette gælder både virksomhed og kandidat.
Damkjær-Bruun vælger IPA 360° Rekruttering Cockpit og Personlighedstest

Læse mere om Damkjær-Bruun på hjemmesiden. https://www.damkjaer-bruun.dk/