MøD vælger IPA Coaching 360° Platformen

Henrik Rasmussen er en passioneret netværker, der nørder i emnet og hjælper med at gøre andre til den bedste netværksversion af dem selv. Han har som selvstændig iværksætter arbejdet med netværk i over 8 år. Fokus er at få andre til at realisere, hvor fantastisk det kan være at udarbejde sit eget personlige netværk, så de eksempelvis kan finde drømmejobbet, finde den rette kollega, få den ordre de jagter, finde et sommerhus til ferien, eller hvad det nu kan være, som man lige står og mangler. Som person elsker han at hjælpe andre mennesker, og elsker også, at andre mennesker kan hjælpe ham. Det er netop det, som netværk kan og gøre – det styrker dine personlige relationer.

Kunderne kommer til Mød for at booke Henrik til:

  • Foredrag
  • Undervisning af personale
  • Undervisning af jobsøgende
  • Personlig undervisning

Henrik Rasmussen, ejer af MØD- Netværk fortæller:

”Jeg har været direktør og ejer af en rådgivningsvirksomhed med 20 ansatte. Det gjorde mig ikke lykkelig – det gør det at netværke og være i nærhed af andre mennesker. For alle konsulenter handler det om, ikke at tale varm luft, men at give konkret værdi. Konceptet fra IPA Nordic omkring Strategisk HR tiltaler mig enormt.

Henrik fortæller, at valget af IPA Nordic med strategiske HR-tilgang skyldes følgende:

  1. Den erkendelse jeg fik første gang, jeg fik en tilbagemelding fra IPA Nordic fra min IPA analyse, blev jeg virkelig overrasket. Min egen forståelse og min egen fortælling var på få steder næsten modsat det, analysen fortalte. Analysen havde jo ret og jeg tænkte, at den værdi ville jeg også gerne kunne tilbyde.
  2. Det personlige lederskab, og hvordan du tager ledelsen til dig, og hvad du ønsker at bruge den til tænker jeg, er meget vigtig for mange.
  3. Alt for mange tænker at kultur er noget statisk, og noget, der ikke kan måles og vejes. IPA-kulturanalysen gør kultur til noget levende og målbart. Noget der kan påvirkes. Hvis kultur kan påvirkes, så kan vi også finde ud af hvilken kultur man finder sig bedst til rette i. Det er en kæmpe hjælp i jobsøgning og jobtilfredsstillelse.
  4. IPA-analyserne og den strategiske HR-tilgang er af højeste værdi for alle HR-afdelinger.
MøD vælger IPA Coaching 360° Platformen
MøD vælger IPA Coaching 360° Platformen