MatchMind: IPA Nordic vinder på – stor faglighed, professionalisme og tilgængelighed

MatchMind tilbyder private og offentlige virksomheder vikarassistance, rekrutteringsløsninger og rådgivning i HR-spørgsmål, og opererer inden for et bredt felt af brancher og fag fra afdelinger i Aalborg og Aarhus

Anders Heslop Christensen fortæller:

” IPA-Nordic har i flere år været MatchMinds samarbejdspartner på person- og teamanalyser – og ikke mindst deres nye 360° cockpit.

Det er et samarbejde baseret på stor faglighed, professionalisme og tilgængelighed, og en vigtig del af den kvalitet vi lægger i rekrutteringerne til vores kunder.”

Unik kandidatsammenligning i 360° Cockpit

Sammenligning af personlighedsanalyser

Om MatchMind

MatchMind ejes af Karin Brorsen og Anders Heslop Christensen, der begge har beskæftiget sig med bemanding og personaleudvælgelse i en lang årrække.

MatchMind’s vision er at være den innovative og foretrukne samarbejdspartner, der sikrer optimalt match mellem virksomhed og mennesker. Visionen realiseres ved, at vi agerer som en velfunderet og attraktiv samarbejdspartner, hvis ydelser baserer sig på en professionelt indstillet, kunderettet organisation, der trives med opgaverne og hele tiden udvikles.

Vores strategiske platform er et konstant kundefokus og en proaktiv tilgang til opgaverne. Det forpligter og stiller store krav, men sikrer, at vores høje kvalitets- og serviceniveau fastholdes som et af de bedste i branchen.