Målbar HR – dokumenter effekten af din indsats!

Som HR ansvarlig har du brug for konkrete analyser af f.eks. medarbejdertilfredshed, rekrutteringsstrategier og ledelse, som dokumenterer HR-indsatsens effekt på bundlinjen.

Ved at kombinere egne forretningskritiske data med relevant forskning og praktiske analyser, får du et stærkt udgangspunkt, når du skal dokumentere HR-afdelingens effekt på virksomhedens strategiske indsatser.

Når du præsenterer egne data på en nem og tilgængelig måde, kan du med selv komplicerede analyser, formidle foreslåede indsatser, så de skaber genklang i alle dele af organisationen.

Få træning og adgang til gennemprøvede procesforløb – så du kan levere succesfuld teamudvikling.

Konkrete analyser, som dokumenterer HR indsatsens effekt

Datadrevet HR giver dig mulighed for at dokumentere den forventede effekt af dine HR indsatser. Gennem en dyb forretningsforståelse og viden om indsamling og analyse af forretningsrelevante data, får du præsenteret de forventede effekter af dine indsatser i et overskueligt format. På den måde kan du sikre maksimal “return on investment”.

Herunder får du en række eksempler på områder, hvor vi kan hjælpe dig med datadrevet HR.

  • LEDELSE: Identificer de Personlighedsfaktorer som skaber effektiv ledelse i din virksomhed.
  • KUNDETILFREDSHED: Identificer de faktorer hos Jer som virksomhed, der skaber størst værdi hos Jeres kunder.
  • SALG: Identificer de personlighedsfaktorer som skaber salgsmæssig succes for Jeres virksomhed
  • TEAMS: Teamets funktionsniveau og performance
  • TALENT: Skab et effektivt system til både intern og ekstern rekruttering af talent til Jeres virksomhed.
  • INNOVATION: Sammensæt de mest effektive innovationsteams, der kan håndtere alle dele af innovationsprocessen.

Næste skridt er datadrevet HR udvikling

IPA Nordic er anerkendt for sin professionelle indsats inden for udviklingen af HR værktøjer med stor faglig tyngde. Med udgangspunkt i den nordiske tilgang til ledelse og arbejdsliv er IPA analysen blevet formet ud fra den integrale tankegang, der giver det bedst tænkelige afsæt, når du skal rekruttere ledere og medarbejdere.

IPA Nordic har gennem mere end to årtier udviklet HR værktøjer. Kunderne tæller store internationale koncerner, som Volvo Cars, Volvo AB, Stena AB samt en lang række konsulentvirksomheder, der arbejder professionelt med rekruttering og udvikling af ledere og medarbejdere.

Vil du høre, hvordan du kan bruge personlighedsanalysen til at styrke dit arbejde med professionel rekruttering, så kan du bestille en uforpligtende demonstration af IPA analysen ved at kontakte IPA Nordic.