IPA HR Foredrag – EUC Syd Sønderborg

At vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv. Dette populære citat fra den danske teolog og filosof Søren Kierkegaard beskriver meget godt de elever, vi mødte på EUC Syd i Sønderborg.

Eleverne har alle forskellige baggrunde – nogle har arbejdet som ufaglærte i mange år, og har midt i livet et ønske om at dygtiggøre sig i en af skolen mange fagretninger.

Studievejleder og faglærer Elin Lunding hørte ad omveje om IPA Nordics tilbud IPA HR Foredrag og tænkte straks, at det kunne være interessant for nogle af skolens elever.

Elin Lunding
Elin LundingFaglærer & Studievejleder - EUC SYD

”Jeg blev rigtig glad og stolt, da mere end 40 elever fra vores Gf2 klasser, tog imod skolens tilbud om en personligheds- og adfærdsanalyse fra IPA Nordic. Der var stor nysgerrighed og måske også en smule usikkerhed over, hvad sådan en test kunne fortælle.”

”IPA Nordic gjorde dog enhver potentiel frygt til skamme, da de i 2 timer tog eleverne igennem både forsknings- og teoribegreber, inden en meget indlevende og pædagogisk gennemgang af alle personlighedstræk og hovedfaktorer blev gennemgået. ”

”Spørgelysten var så stor, at da den bookede tid og lokalet skulle bruges af andre, så tog IPA Nordic sig tid til at svare på spørgsmål i et tilstødende lokale og forlod ikke skolen før alle havde fået stillet spørgelysten.”

Povl Leckband
Povl LeckbandStuderende - EUC SYD

”Jeg har før fået lavet personligheds test, men der har altid manglet en manual eller en forklaring på, hvad man skal gøre som næste skridt. Derfor har jeg været skeptisk overfor analysen, men at få den foldet ud både verbalt og op den medfølgende SWOT-analyse, var intet mere end imponerende.

Jeg fik både bekræftet nogle af mine egne antagelser, men vigtigst af alt, blev jeg klar over, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør i visse situationer. Jeg glæder mig til at slutte uddannelsen og få solgt mig ind via mit SWOT feedback til mit næste job.”

IPA HR Foredrag – Steen Wæver Poulsen

Det var bestyrelsesformand Steen Wæver Poulsen, der på vegne af IPA Nordic afholdt indlægget og han fortæller her om den specielle aftale, der er indgået med eleverne:

”Der var en utrolig kemi i luften – en forventning om noget nyt og spændende. Vi aftalte, at når IPA Nordic går i drift med vores nye version af www.testdig.nu, så ville eleverne være testere og sikre, at flow og tilbagemelding foregår perfekt. Der skete noget godt her i Sønderborg i dag. ”

IPA HR Foredrag - EUC Syd Sønderborg