Datadrevet HR med IPA

For nogle lyder begrebet om Datadrevet HR som værende alt for hårdt. Men sandheden er at det er et et strategisk vigtigt værktøj , for at HR i stigende grad kan blive en afgørende spiller i at drive i forretningen den rigtige vej. Data skal nuancere og forbedre de nuværende HR-processer, og ikke erstatte dem.

De virksomheder, der i dag arbejder datadrevet, træffer objektive, hurtigere og bedre beslutninger for organisationen, der er i tråd med virksomhedens retning. I en verden og et arbejdsliv, der forandrer sig hele tiden, bliver det en vigtig kompetence at kunne træffe korrekte beslutninger hurtigt. En datadrevet tilgang vil også betyde, at man vil prioritere tiltag, som data forudsiger, vil have en positiv effekt – også selvom de måske rent intuitivt, ikke er de oplagte projekter at igangsætte.

Sådan kan du komme i gang med datadrevet HR med IPA

Hos IPA har vi 3 fokusprodukter Overordnet er der tre trin, man skal igennem for at få succes i arbejdet med datadrevet HR:

  1. IPA HR 360° Cockpit. Her bor alle de kvalitative data.
  2. IPA HR Staff. Her bor alle de kvantitative data.
  3. IPA HR Insights. Her blander vi de to første og får datadrevet HR

HR data om mennesker og menneskelig adfærd er mere kompleks at tolke end klassisk Business Intelligence-data. Det kræver mere at tolke resultaterne fra en dataanalyse, når data er alt fra fravær, tilfredshedsundersøgelser, løndata eller salgstal til personlighedstest.

For mange HR-afdelinger har det måske været grunden til, at man ikke har turde at kaste sig ud i det, men det er faktisk ikke så svært, som det måske lyder, og heldigvis har HR ofte mange af de nødvendige kompetencer inhouse allerede.

Ét samlet HR System – værdiskabende værktøjer og analyser

Håndter dine HR processer og sæt mennesket i centrum i vores 360⁰ Cockpit, dit innovative og værdiskabende HR-system.

Vores Moduler

Strategisk HR understøtter morgendagens HR-profiler gennem vores automatisering og digitalisering af HR medarbejderdata, så du er i stand til at fokusere på det strategiske valg i rekrutteringsprocessen og trivsel på arbejdspladsen. Vores HR-system indeholder en række funktioner, der imødeser din og din virksomheds HR administrative processer, ved at samle jeres medarbejderdata og give adgang til detaljeret HR rapporter til at træffe bedre beslutninger. Bliv klogere på hvad Strategisk HR’s moduler kan gøre for jer.

360⁰ Cockpit

360⁰ Cockpit er et HR-system, som er dit stærke værktøj til anvendelse ved rekruttering, medarbejder-og lederudvikling. En innovativ løsning der giver adgang til vores højt certificeret adfærds-og personlighedsanalyser.

IPA Staff

IPA Staff samler medarbejderdata i ét system, og gør det derved nemt at holde overblikket. Vi gør det nemt for dig at organisere, registrere, analysere og styrke medarbejder information som din virksomhed sidder inde med.

Intelligent MUS

I vores Intelligent MUS univers er ønsket er at revitalisere og indtænke MUS i virksomhedens strategiske udviklingsarbejde og samtidig digitalisere processen, så I kan fokusere på den værdiskabende samtale.

IPA Analyser

IPA analyserne er skabt med det formål at stå som model og værktøj til anvendelse ved rekruttering, medarbejder-og lederudvikling, teamsammensætning og rapportering af HR data.

Bliv klogere på, hvad Strategisk HR’s analyser kan gøre for jer.

Analyser

Integreret analyser til rekruttering, medarbejder-, leder- og forretningsudvikling.

Moduler

Ét system med flere løsninger fra rekruttering, opbevaring af medarbejderdata og til løbende udvikling af medarbejdere.

Priser

Vores HR-system er modulopbygget, så virksomheden kun betaler for de løsninger, der er behov for.

Forskning

Analyser bygget på over 30 års forskning i personlighed-, adfærd, team lederudvikling og innovation.

I godt selskab

Tilslut jer andre virksomheder, der bruger Strategisk HR’s løsning for at få det bedste ud af medarbejderne

Vi samarbejder med fantastiske partnere

Hvad vores kunder siger

Strategisk HR er perfekt for virksomheder uden større HR-afdelinger. Det betyder rigtig meget, at vores medarbejdere har følelsen af, at vi har en kompetent og tidssvarende HR-afdeling med dertil hørende redskaber, der kan løfte vores ledere i deres arbejde

Torben Lynge Overgaard - CEO, Frederiksen Scientific A/S

Strategisk-HR har et helt unik 360° HR-koncept med personligheds- og adfærdsanalyser, jobmatch- og kulturanalyser, samt et helt unikt Intelligent MUS-koncept, der er skræddersyet til virksomheder uden en HR-afdeling, men som stadig tror på, at medarbejderne er forskellen

Mads Elefsen Kudsk - CEO, Tele-Mark A/S