IPA HR Platformen

IPA HR Platformen dækker hele HR værdikæden. Fra rekruttering, onboarding, medarbejderudvikling, stamdata og offboarding. 

IPA HR

IPA 360° Cockpit

IPA HR

IPA Staff

Ofte stillede spørgsmål om IPA HR Platformen

Er der en opsigelsesfrist?

Ja

Abonnement træder i kraft ved din underskrift af Købsaftalen, og løber indtil det opsiges i overensstemmelse med vores standardvilkår.

Som kunde kan du skriftlig opsige købsaftalen med et varsel på 6 måneder til udgangen af en måned.

Hvem bruger oftest jeres løsninger?

Alle typer af virksomheder kan bruge IPA HR løsningen. Vi har kunder, der spænder i ansatte fra under 10 ansatte til over 1,000 ansatte, og tæller brancher som IT,  Produktion, Rådgivning, Retail og Hoteller osv.

Det, der definerer, hvem platformen bruges af, er, om platformens funktioner understøtter netop jeres måde at arbejde med HR og personaleadministration.

Hvor stor skal virksomheden være for at bruge IPA HR Platformen?

Som udgangspunkt er der ikke noget minimum eller maksimum for, hvor mange ansatte man skal have, for at bruge vores platform.

Du skal i stedet vurdere, om jeres daglige administration og arbejde med de ansatte, i en HR-kontekst, kunne blive enklere og mere automatiseret, end  den måde i håndterer det på i dag. Vores kunder er alt fra 10 – 1.000 ansatte.

Hvilke programmer kan løsningerne integrerer med?

IPA HR har et åbent API, så man kan lave en integration til et hvilket som helst andet system, der også har et åbent API. Integrationerne skal udvikles, enten af jer selv, eller af vores integrationspartner. Alle integrationer udvikles individuelt, da hver kunde har forskellige behov. Prisen for integrationerne aftales individuelt mellem kunde og integrationspartner, såfremt man ikke selv har kompetencerne in-house til integrationsudviklingen.

Hvor hurtigt får man adgang til løsningen?

Man får adgang til platformen samme dag, som man indgår aftalen. I skal kun certificeres i IPA analyserne – så er I kørerende.

Skal der være en implementerings-periode?

Nej

Nej, I modsætning til mange andre HR løsninger er IPS Staff bygget fleksibelt, så alle kan selv sætte systemet op. Du skal dog certificeres.