IPA Brancher – IPA Kunder

IPA Nordic leverer Skandinaviens højest ratede personlighedsanalyser og leverer state-of-the-art software, der understøtter dialog mellem mennesker.

Dette kan være i rekruttering, i udvikling, til kompetenceudvikling, til talenthåndtering eller blot til at understøtte et en coachende dialog mellem mennesker. IPA brancher er mange og IPA Kunder ligeså.

REKRUTTERING

læs mere

COACHING

læs mere

KONSULTING

læs mere

Færdige koncepter

Til vores 4 kerne segmenter har IPA Nordic udviklet nogle plug ‘n play koncepter, baseret på best practice, men som samtidig giver plads til individuel udvikling.

Egentlig bryder vi os ikke så meget om at pakke vores produkter ind i kasser. Vi tænker det handler om mødet med andre mennesker – hvor og hvordan det så måtte ske.

Det er faktisk let at komme i gang

Det vigtigste for at komme i gang med IPA koncepterne er dit eget ønske om at ville gøre en forskel for andre mennesker. Dit dybe ønske om at forstå og hjælpe med at udvikle mennesker. Alt dette skabes via en dialog. For IPA starter dialogen med en IPA Core analyse. Den tager under 30 minutter at udfylde og er den højeste ratede personlighedsanalyse udviklet i Skandinavien. Derfor ved du, at du er i gode hænde allerede fra starten.

Du skal certificeres

IPA analyserne er et stærkt værktøj, og for at kunne bruge det ordentligt, så skal du certificeres i brugen. På certificeringen vil du møde andre ligesindede. De kan være fra HR afdelingerne eller være headhunter. Sammen lærer I hvordan personligheden er sat sammen. Hvordan er teorien og den praktiske forskning bar IPA analyserne konstrueret? Denne teoretiske baggrund sikrer, at når du skal i gang med feedback, så er du selv tryg og dit fokus er rettet mod den person.

I godt selskab

Tag fat i os og hør hvordan IPA Nordic kan hjælpe dig og din forretning.