Human360 vælger IPA 360° Rekruttering Cockpit

Executive Search og konsultinghuset Human 360 med repræsentation i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland vælger IPA som ny leverandør af personligheds- og adfærdsanalyserne.

Fokus hos Human360 er rimært C-level, management level, specialister og nøglemedarbejdere. Human 360 har mange års erfaringer samt ekspertise i at finde egnede kandidater og vurdere det rette match. Kundebasen er både den private og offentlige sektor og primært på det Skandinaviske marked.

Human360 vælger IPA 360° Rekruttering Cockpit

Ole Knokgård Managing Partner i Human 360 uddyber:

“Vores vækst og tilføjelse af nye nordiske kompetencer gjorde, at vi over vinteren kiggede rundt på markedet for analyser til primært rekruttering. IPA Nordic har den højeste skandinaviske certificering, og er en virksomhed, der i den grad er i kontinuerlig udvikling.

Sammen med interfacet til 360° cockpittet var IPA analyserne klart markedets mest attraktive tilbud.”

Human360 vælger IPA 360° Rekruttering Cockpit

EXECUTIVE SEARCH

Human360 rådgivere har flere års ekspertise i vurdering af kandidater fra topdirektørniveauet over chef- og lederniveauet til specialister og nøglemedarbejdere. Hertil kommer også frembringelse af kandidater til bestyrelser i såvel mellem store som små selskaber. Rådgiverne har her foruden mange års praktiske ledelseserfaringer at trække på.

​For at kunne finde den rigtige person med det rigtige match til en virksomhed, er det en forudsætning at kende virksomheden og stillingens udfordringer helt i dybden. I Human 360 har vi i samarbejde med University of Bedfordshire udviklet en metode, der sikrer vi i gennemgang af virksomhedens strategi og udfordringer, har forudsætninger for det rigtige match.

​En succesfuld ansættelse af en kandidat kræver, at kompetence og personprofilen afdækkes tilstrækkeligt inden endelig kontraktindgåelse. Vi arbejder med en lang række af effektive værktøjer til personvurdering, ligesom vores metoder sikrer, at vi kan indhente et stærkt referencegrundlag på potentielle kandidater, inden en ansættelse finder sted.

Det er ikke altid nødvendigt, at vi står for hele rekrutteringsprocessen. Afhængig af situationen kan vi supportere med delydelser. F.eks. sidde med ved samtalerne, at indhente referencer, stå for test af udvalgte personer etc. Vores deltagelse er en form for second opinion, og det at være de eksterne objektive øjne.

LEDERSKABS- OG ORGANISATIONSUDVIKLING

Fokus er at støtte virksomhedens ledelse i at udvikle og eksekvere forretningsstrategien gennem mennesker og organisation.

​Alle rådgivere i Human360, der arbejder med consulting, har udover teoretisk baggrund også praktiske erfaringer som strategiske ledere.

  • Strategiprocesser
  • Organisationens potentiale
  • Implementeringen
  • Udvikle lederskabet
  • Lederudvikling