Elite Rekruttering anvender IPA Rekruttering

Med base i Aarhus er Elite Rekruttering en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed med 4-6 konsulenter og med mere end 20 års erfaring. Der er brugt mange år på at udvikle og forfine både koncept og den nødvendige digitale platform.

I hovedparten af virksomhedens eksistens har IPA Analyserne fra IPA Nordic været en tro følgesvend.

Martin Brosbøl fra Elite Rekruttering anvender IPA Rekruttering

Martin Brosbøl
Professionel Headhunter

Grundlægger og headhunter Martin Brosbøl fortæller:

”I et marked, der er præget af hård konkurrence og meget lave indtrængningsbarrierer, forsøger vi i Elite Rekruttering at gøre en forskel. Vores vision er at blive vores kunders mest betroede medarbejder. En slags ekstern HR-afdeling.

Som rekrutteringsvirksomhed giver vi hinanden størst mulig frihed til at arbejde og tilpasse vores løsning og koncept til vores kunder.”

“IPA Analysen og den tilhørende værkstøjskasse er måske det vigtigste værktøj, vi anvender hos Elite Rekruttering.”

Top 5 årsager til Elite Rekruttering anvender de integrale personlighedsanalyser (IPA) fra IPA Nordic:

  1. Til rekruttering har vi brug for et gennemtestet og validt analyseværktøj, der er nemt og overskueligt at betjene for kandidaten, og giver et tydeligt billede af en persons typiske adfærd og reaktion. IPA Nordic har et klart rekrutteringskoncept baseret på IPA Jobmatch analyse, IPA Core(personlighedsanalyse og adfærdsanalyse), samt IPA Leadership.
  2. Det skal kunne fortolkes, så det er let at sammenholde med en hverdag og et ansvar i en given stilling og det skal være ud fra begreber og termer, der giver os og vores kunde en styrket forståelse af personen. Både grafisk og verbalt så vi kan formidle resultatet til alle typer rekrutterende ledere.
  3. Den lette tilgang til udfyldelsen. Det grafiske feedback der giver os er hurtigt og dybt billede af en persons adfærd. IPA’s terminologi passer til de fleste virksomheder /stillinger
  4. Muligheden for den kliniske psykologiske sparring med forskeren bag analyserne, Flemming Olsen
  5. Den konstante nyudvikling hos IPA Nordic, hvor vi har en medspiller, der konstant leverer nye og spændende værktøjer til brug i både rekruttering og HR.

Læse mere om Eliterekruttering på hjemmesiden. https://eliterekruttering.dk

360 Cockpit
Elite Rekruttering anvender IPA Rekruttering