Cardiocare ApS bliver skandinavisk forhandler af IPA 360° HR platform

Cardiocare, der er førende indenfor hjertestarter, hjertestarter tilbehør, førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til private, virksomheder og offentlige instanser har indgået en forhandleraftale med IPA Nordic.

IPA Nordic leverer forskning og værktøjer til at danske HR afdelinger, så de i højere stand bliver bedre til at tiltrække nye medarbejder, fastholde og udvikle eksisterende medarbejdere.

Cardiocare ønsker at være en attraktiv arbejdsplads

Philip Petersen, direktør, fortæller:

”Hos Cardiocare ønsker vi at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og løbende udvikles. Vi fik HR platformen fra IPA Nordic anbefalet af nogle i vores netværk, og vi bookede et indlæg om forskellige personprofiler. Motiverende foredrag omkring personprofiler – IPA Nordic

Medarbejderne var begejstrede over værktøjerne og specielt den intelligente MUS, hvor medarbejderudviklingen sker på baggrund af den enkeltes talenter og styrker, har taget kegler.”

Det giver en stor tryghed at vide, IPA Nordic har de højeste ratede personlighedsanalyser udviklet i Norden.”

Cardiocare er certificeret IPA Nordic forhandler

Philip Petersen fortsætter:

”Siden 2009 har vi med hjulpet virksomhederne med at skabe tryghed for deres medarbejdere, hvis uheldet er ude. Det fortsætter vi med.

Dernæst ønsker vi også at tilbyde de samme virksomheder værktøjer til at tiltrække de rigtige talenter, der matcher både kulturen og jobbet. I dag er fastholde & udvikle medarbejder præcis lige så vigtig når vi taler employer branding. Vores egen medicin er således den vi forhandler nu.

IPA Nordic produkter findes i forskellige indpakninger, der er tilpasset virksomhedens størrelse. Virksomheder med 10 ansatte kan således bruge de samme værktøjer som virksomhederne med flere hundrede ansatte.”

Om Cardiocare

Cardiocare ApS, der blev grundlagt i 2009 har sit hovedlager og administration i Aarhus, og er en direkte importør og distributør af hjertestarter og livreddende udstyr. De forskellige teknologier har fokus på, at give mennesker en større sikkerhed. Dette gør vi igennem meningsfulde nyskabelser indenfor førstehjælpstræning, sikkerhedsudstyr, hjertestarter og kurser i brandforebyggelse. Cardiocare har siden 2009 været førende indenfor hjælpemidler til behandling af hjertestop, personsikkerhed, akutte ulykker samt brandsikkerhed.