Brighton vælger IPA Rekruttering

Den aarhusianske rekrutteringsvirksomhed Brighton vælger de højt ratede personligheds-, adfærds- og leadership analyser fra IPA Nordic til at udvælge kandidater.

Steen Hansen, ejer af Brighton fortæller om valget af IPA Nordic

”Jeg har tidligere arbejdet med IPA i en anden virksomhed. Da jeg igen skulle bruge et pålideligt person-analyseværktøj, blev jeg ærligt talt forbløffet over, hvor stor en udvikling, der er er sket med IPA Platformen.”

”Jeg vidste at IPA var den højest ratede skandinavisk udviklede personlighedsanalyse, men jeg var meget overrasket over, hvor meget udvikling og hvor mange ressourcer, der er anvendt i at gøre den rigtig praktisk anvendelig.”

Brighton vælger IPA Rekruttering

IPA Nordic er den højest ratede personlighedsanalyse i Norden.

Vild udvikling hos IPA Nordic

I 2021 har IPA Nordic lanceret to store releases og forventer at lave en 3. sidst på året. Tanken har været at skabe datadrevet rekruttering, hvor kandidatens svar kan sammenlignes med jobbets karakter via det indbyggede 360° Cockpit.

En stor differentiation og en stor hjælp i at sikre den rigtige rekruttering er en sammenligning af kandidaten og kandidatens direkte leder. De komplementære fordele kan hurtigt i en presset situation blive kamppladsen for diskussionen, så det er meget vigtigt at kende de potentielle skyggesider. Ingen er interesseret i en dårlig ansættelse, og det er meget, der hurtigt kan afklares inden.

IPA Nordic leverer til 4 brancher

IPA Nordic har specialiseret sig i fire brancher, hvor man til hver branche kan levere 3 forskellige planer, hvilket gør det meget let at komme i gang med at anvende analyser og software i et værdiskabende tilbud.

  1. IPA Rekruttering Dialog med kandidater omkring et specifikt job
  2. IPA Coaching Dialog med en person om en specifik udfordring
  3. IPA Konsulent Dialog med en virksomhed omkring en specifik eller flere udfordringer
  4. IPA HR Datadrevet HR udvikling med fokus på rekruttering, sparring og medarbejderudvikling
Brighton vælger IPA Rekruttering

Om Brighton
Din virksomheds vigtigste råstof er medarbejderne!
Hvis virksomheden ønsker vækst, er det helt nødvendigt at gå målrettet efter de absolut bedste kandidater i alle funktioner – om det er direktøren, IT-chefen eller den interne sælger.