IPA Nordic
– Mere end 10 forskellige adfærdsanalyser

fra individuelt, lederskab, innovation, team til kundeanalyser.

IPA – Den Integrale Personligheds Analyse

PA Analysens 12 personlighedstræk er opdelt på fire hovedfaktorer illustreret med hver sin farve. Hver hovedfaktor skal opfattes som en mental platform, hvorpå vi igennem hele vores tilværelse opbygger en række personlige erfaringer og kvalifikationer.

Læs Mere!

IPA – Jobkravsanalyse

Med en jobkravsanalyse fra IPA Nordic øges sikkerheden for, at det er den rigtige kandidat, der ansættes. Dette er til gavn for alle. Den ansættende virksomhed, kandidaten og ikke mindst rekrutteringskonsulenten.

Læs Mere!

IPA Leadership

Som overbygning på IPA-BASIC, har vi via IPA-LEADERSHIP mulighed for at vurdere kandidatens forventede evne til at varetage LEDERSKAB. De foreliggende Lederskalaer er en ”TEST I TESTEN”.

Læs Mere!

IPA – Fokusanalyse

Fokusanalysen  giver et generelt billede af, hvordan lederen løfter sine personlige kvalifikationer over i sit lederskab. Den viser ligeledes sammenhængen imellem den foretrukne lederstil og den lederrolle, der bør varetages.

Læs Mere!

IPA – Team Analyse

Teamudvikling – vækst gennem fælles styrke. De fleste fremragende resultater i både erhvervslivet og inden for sportsverdenen er skabt på grundlag af menneskers evne til at komplettere hinanden.

Læs Mere!

IPA – Innovationsanalyse

Innovation og Corporate Entrepreneurship er nøgle begreberne i et turbulent marked. Med Innovationsanalysen spotter I innovationstalenterne, rekrutterer nye udviklingsmedarbejdere og sammensætter hurtigt og sikkert high-performance udviklingsteams.

Læs Mere!

IPA – Kulturanalyse

Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Phasellus sit amet eros molestie, molestie nibh non, aliquam turpis. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere.

Læs Mere!

IPA – Værdianalyse

Hovedformålet med Værdianalysen er at løfte de indre værdier frem i lyset og reflektere over, om tiden er moden til at aflære de værdier, der er uhensigtsmæssige for det liv, der leves nu, og bevidstgøre sig selv i forhold til de pejlemærker, der skal hjælpe det enkelte menneske ind i fremtiden.

Læs Mere!

And This Is Just The Beginning. Prepare For Your Mind Blown!

IPA Nordic har analyserne, certificeringen, der sikrer en feedback, der mangledobler investeringen i løsningen, eller de konsulenter, der anvender den integrale idé..
Join The IPA Community Today!