AMBIZZION vælger IPA Rekrutterings platformen

AMBIZZION er en landsdækkende dansk headhunting- og rekrutteringsvirksomhed, dvs. med kontorer i Jylland på Fyn og på Sjælland. Navnet AMBIZZION med sloganet ”rekruttering med værdi” er ikke tilfældigt valgt. Navn og slogan udtrykker en indstilling og arbejdsadfærd i forhold til kunder og kandidater. Virksomheden er ambitiøs og målrettet. Målet er at skabe værdi i rekrutteringsprocessen for både vores kunder og kandidater.

Den primære beskæftigelse og fokus for alle partnere i AMBIZZION er rekruttering og headhunting. Search og executive search af ledere og specialister er specialet.

AMBIZZION Ejerne Leo Brosbøl Sørensen, Peder Vester Henriksen og Lars Bøgelund fortæller:

”Via vedholdende proaktiv search finder vi de bedste. Vi bruger vores kompetencer, hvor vi er bedst, og hvor vi har bevist, at vi kan gøre en forskel i forhold til den tillid vi får fra vores kunder.

Vi er i stand til at tilpasse den enkelte rekrutteringsproces således, at det enkelte forløb målrettes efter, hvad vi sammen finder bedst i forhold til den stilling, der skal besættes. Vi vælger derfor den form – selection,  search, executive search, eller headhunting, som vi vurderer er det optimale til opgaven. Alle i AMBIZZION har en baggrund fra ledende stillinger. Desuden har vi en baggrund fra forskellige brancher og uddannelser, hvorfor vi som team supplerer hinanden rigtig godt.”

AMBIZZION vælger IPA Rekruttering platform

“Vores kunder værdsætter os for, at vi er engagerede og vedholdende i relation til search af ledere og specialister. Vi bliver ganske enkelt ved og afdækker markedet bedst muligt, indtil vi er i mål med opstillede kvalifikationer og ønsket profil på den rette kandidat. Denne forretningsfilosofi baseres helt simpelt på vores erfaringer om, at de bedste kandidater i mange tilfælde ikke udelukkende reagerer på traditionelle stillingsopslag.”

Top 5 årsager til at AMBIZZION vælger IPA Rekruttering:

  1. Det er et dialogværktøj og ikke en facitliste. Analysen lægger op til en dialog, der belyser kandidatens forskellige sider og dermed er med til at afklare et kandidat-job match.
  2. Den respekterer, at vi alle mennesker i bevægelse. Livets vej består af store udviklende trin, balance- og harmoniperioder, kriser og tilbageslag, valg som giver ny udvikling i en bestandig bevægelse gennem livet.
  3. Integral IPA Analysen udgør et pædagogisk billede som skaber forudsætningen for en effektiv kommunikation. Vi kan identificere styrker, svagheder, udviklingstendenser, og konkretisere mange kendte udviklingsteorier.
  4. Lethed i anvendelse af de integrale personligheds- og adfærdsanalyser for både konsulenter og kandidater.
  5. Kontinuerlig udvikling – senest i form af et meget stærk kandidathandout, og ikke mindst en målrettet lederanalyse, der bl.a. viser kandidatens naturlige lederprofil.
AMBIZZION vælger IPA Rekruttering
AMBIZZION vælger IPA Rekruttering platform